Sauber: Perez nem megy a Ferrarihoz - F1VILÁG.HU

Sauber: Perez nem megy a Ferrarihoz

HIRDETÉS

A Sauber alakulatánál nem számítanak arra, hogy versenyzőjük, Sergio Perez a közeljövőben ismét a Ferrarinál tesztel majd.


A Sauber alakulatánál nem számítanak arra, hogy versenyzőjük, Sergio Perez a közeljövőben ismét a Ferrarinál tesztel majd.

Az újonc versenyző a Ferrari Versenyzői Akadémiájának tagja az idei esztendőben, melynek keretében nemrégiben kipróbálhatta a maranellói gárda 2009-es versenyautóját.

A pletykák természetesen azonnal megindultak a mexikói tehetség és a Ferrari kapcsán, hiszen annak idején Felipe Massa pontosan ugyanezt az utat járta be: miközben a Sauber versenyzője volt, az olaszok autóját tesztelte idény közben.

A Sauber névadó csapatfőnöke, Peter Sauber azonban nem tart attól, hogy a fiatal tehetség a Ferrarihoz szerződik.

„Nem hasonlíthatjuk össze Felipével, mert Felipének szerződése volt a Ferrarival, amikor hozzánk érkezett” – fogalmazott a szakember.

A Sauber ügyvezetője, Monsiha Kaltenborn hozzátette, tudták, hogy az akadémia részét képezi a forma-1-es teszt, azonban semmi okuk tartani attól, hogy Perez nagyobb szerepet vállal a Ferrarinál belátható időn belül.

„Nem ez a helyzet, egyszerűen csak része az akadémia programjának. Egész egyszerűen párhuzamosan fut a két dolog. Ahogy mi tudjuk, csak egy tesztről van szó. Megbizonyosodtunk arról, hogy ezek a tevékenységek nem befolyásolnak semmit a mi csapatunkon belül, ezt pedig a Ferrari is tiszteletben tartja. Találtunk egy megfelelő időpontot a tesztre, és ennyi volt az egész.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!