Schumacher egy teljes versenytávot megtett az Alfa Romeo F1-esével

Fotó: Alfa Romeo
SCHUMACHER Mick (ger), Alfa Romeo Racing C38, portrait during Formula 1 tests from April 2 to 3, 2019 at Bahraïn, Sakhir - Photo Antonin Vincent / DPPI
Kedden a Ferrari, szerdán pedig már az Alfa Romao Forma-1-es versenyautójával körözhetett Bahreinben a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fia, Mick.

A 2019-ben a Forma-2-es sorozatban versenyző pilóta a második bahreini tesztnap délelőttjén főleg aerodinamikai tesztekre összpontosított az Alfa Romeo csapatával, délután pedig kipróbálta a Pirelli C3-as, C4-es és C5-ös keverékeit.

„Újabb csodálatos napot töltöttem el egy F1-es versenypályán, és csak ismételni tudom magam, mert rendkívül élvezetes vezetni ezeket a versenyautókat” – mondta boldogan Mick Schumacher.

„A keddi első élmény után ezúttal próbáltam alkalmazni mindazt, amit megtanultam, és elégedett vagyok azzal, ahogy ez működött.”

A német tehetség szerdán már az Alfa Romeo autójával körözött | Fotó: Alfa Romeo

„Nagyon jó volt együtt dolgozni az Alfa Romeo Racing csapatával, sikerült önbizalmat szereznem az autóban, és folyamatosan fejlődtem. Csodálatos emlékekkel fogok visszarepülni, és alig várom már, hogy megkezdjem a felkészülést a következő F2-es hétvégémre Bakuban.”

Schumacher szerdán 70 kört tett meg az Alfa Romeo C38-as modelljével, 1 perc 29,998 másodperces ideje pedig a 6. helyre volt elegendő.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!