Schumacher izgalmas versenyt vár az évadnyitón - F1VILÁG.HU

Schumacher izgalmas versenyt vár az évadnyitón

HIRDETÉS

Izgatottan várja az évadnyitó Ausztrál Nagydíjat a Mercedes GP hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher. A német versenyző elmondta, izgalmas versenyre számít.


Izgatottan várja az évadnyitó Ausztrál Nagydíjat a Mercedes GP hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher. A német versenyző elmondta, izgalmas versenyre számít.

Schumacher a csapat által kiadott hivatalos futamelőzetesben beszélt várakozásairól, valamint melbourne-i élményeiről. Elmondta, az Ausztrál Nagydíjat mindig különlegessé teszik a szurkolók, akik igazán lelkesen követik figyelemmel az eseményeket évről-évre.

„Ausztrália mindig az egyik fénypontja a forma-1-es versenynaptárnak” – mondta a Forma-1 legsikeresebb versenyzője.

„Az atmoszféra igazán különlegessé teszi az Albert Parkot, és ha az ember látja, hogy minden szurkoló remekül érzi magát, az nagyszerű érzéssel tölti el, hiszen megmutatja, milyen szórakoztató is tud lenni a motorsport.”

„Szerencsés vagyok, hiszen rengeteg emléket őrzök Melbourne-ből: ez egy olyan pálya, ahol négyszer nyertem és ezek a versenyek mind különlegesek számomra. Meggyőződésem, hogy nagyszerű hétvége vár ránk és egy izgalmas idénynyitó. Alig várom már, hogy csütörtökön belépjek a paddock területére.”

Schumacher elmondta, úgy érzi, jól felkészültek a 2011-es évadra, arról azonban, hogy hol is állnak erőviszonyok tekintetében, csak az első néhány verseny után tud nyilatkozni.

„Jól felkészültek vagyunk. Az általunk a tél során elvégzett kemény munka az első néhány versenyen összeáll majd és utána már többet fogunk tudni arról, hogy is állunk, és hogy mit kell még tennünk, hiszen a Forma-1 soha nem áll meg. Nagyon otthon érzem magam a csapatnál, hiszen már 1 évet eltöltöttünk együtt, és ezekből a tapasztalatokból profitálhattunk az előszezoni felkészülés során.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!