Schumacher jobb eredményben reménykedett - F1VILÁG.HU

Schumacher jobb eredményben reménykedett

HIRDETÉS

Ugyan nem volt könnyű versenyük, mégis elégedettek az Olasz Nagydíj végeredményével a Mercedes Forma-1-es csapatának versenyzői.


Ugyan nem volt könnyű versenyük, mégis elégedettek az Olasz Nagydíj végeredményével a Mercedes Forma-1-es csapatának versenyzői.

Michael Schumacher hatodik, Nico Rosberg pedig hetedik lett Monzában, ám mindketten szenvedtek az első etapban a lágyabb keverékű abroncsokkal.

A hétszeres világbajnok Schumacher elmondta, noha véleménye szerint a maximumot hozták ki a mai futamból, titkon azért többre számított.

„Élvezetes verseny volt, habár azt be kell valljam, a pénteki teljesítményünk alapján titkon abban bíztam, sikerül feljebb kapaszkodnom a verseny során” – mondta Schumacher.

„Az első etap kissé trükkösen alakult, de aztán minden jól ment, a tempónk is megvolt. Azt gondolom, ma megmutattuk, hogy sikerült előrelépnünk. Ha a verseny egy kicsit tovább tartott volna, még előrébb is végezhettem volna. Összességében viszont úgy vélem, sikerült a maximumot kihozni a mai napból.”

„Ami most a legfontosabb, hogy fenntartsuk a fejlődést – és a csapatnál mindenki nagyon keményen dolgozik ezen.”

Schumacher csapattársa, Nico Rosberg elmondta, az első etapban neki is gondjai voltak az abroncsokkal, de végül is elégedett lehet a ma gyűjtött pontokkal.

„Legutóbbi eredményeimhez képest a hetedik hely előrelépés, szóval elégedett vagyok a mai nappal, habár többre is lett volna lehetőség” – vallotta be a német.

„Az első etapban nem volt tapadásom az opciós gumikkal, ugyanez a szett az időmérő harmadik etapjában is gondot okozott tegnap. Az első kiállás után nagyon jó volt a tempóm, és sikerült néhány leggyorsabb versenykört futnom, és néhány remek előzéssel előrébb lépnem.”

Hirdetés

„Jó, hogy egy jobb eredménnyel fejeztük be a hétvégét, és remélem, néhány hét múlva, Szingapúrban még jobban szerepelhetünk majd.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!