Verstappen vs. Ocon

Schumacher megkezdte a munkát a Ferrari-akadémián

Fotó: Scuderia Ferrari
Megkezdte a munkát a Ferrari maranellói akadémiáján a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick.

Megkezdte a munkát a Ferrari maranellói akadémiáján a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick.

A Forma-3-as Európa-bajnokság tavalyi legjobbja, az idén már a Forma-2-ben versenyző német nemrég került be a Ferrari juniorprogramjába, és akár már idén lehetősége lehet arra, hogy az olasz istálló F1-es autójával teszteljen.

Schumacher célja kétségkívül az, hogy mihamarabb bekerüljön a Forma-1-be, ehhez pedig komoly segítséget nyújthat a Ferrari versenyzői akadémiája, ahol a mentális- és fizikai tréningek mellett a szimulátorban is sokat dolgozhatnak a növendékek.

Fotó: Scuderia Ferrari

„A Ferrarinak hatalmas helye van a szívemben születésem óta, mint ahogy a családom minden tagjának szívében is – szóval természetesen nagyon örülök ennek a lehetőségnek” – mondta nemrég Mick Schumacher.

A Ferrari versenyzői akadémiájának ifjú tehetségeit – köztük Schumachert – a minap a maranellói gárda csapatfőnöke, Mattia Binotto, Laurent Mekies sportigazgató, valamint az akadémia technikai vezetője, Marco Matassa fogadta.

 

Kapcsolódó cikkek

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Riportfilm: A Ferrari 2019-es autójának bemutatója

Pénteken egy lenyűgöző prezentáció keretében mutatta be új autóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az SF90-es modellel idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc szállhat harcba. A bemutatóról exkluzív riportfilmet készített az F1VILÁG.HU.

Még festésétől is gyorsabb lett az új Ferrari

Pénteken prezentálta 2019-es, SF90-es kódjelű versenyautóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az új modellen számos újítás szembetűnő, ami azonban a legfeltűnőbb, az kétségkívül a matt fényezés.

Friss hírek