Schumacher megkezdte a munkát a Ferrari-akadémián

Fotó: Scuderia Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
Megkezdte a munkát a Ferrari maranellói akadémiáján a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick.

Megkezdte a munkát a Ferrari maranellói akadémiáján a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick.

A Forma-3-as Európa-bajnokság tavalyi legjobbja, az idén már a Forma-2-ben versenyző német nemrég került be a Ferrari juniorprogramjába, és akár már idén lehetősége lehet arra, hogy az olasz istálló F1-es autójával teszteljen.

Schumacher célja kétségkívül az, hogy mihamarabb bekerüljön a Forma-1-be, ehhez pedig komoly segítséget nyújthat a Ferrari versenyzői akadémiája, ahol a mentális- és fizikai tréningek mellett a szimulátorban is sokat dolgozhatnak a növendékek.

Fotó: Scuderia Ferrari

„A Ferrarinak hatalmas helye van a szívemben születésem óta, mint ahogy a családom minden tagjának szívében is – szóval természetesen nagyon örülök ennek a lehetőségnek” – mondta nemrég Mick Schumacher.

A Ferrari versenyzői akadémiájának ifjú tehetségeit – köztük Schumachert – a minap a maranellói gárda csapatfőnöke, Mattia Binotto, Laurent Mekies sportigazgató, valamint az akadémia technikai vezetője, Marco Matassa fogadta.

 

Kapcsolódó cikkek

Kukába a papírformával, jön az Azeri Nagydíj!

Hétvégén következik az Azeri Nagydíj, amely mindenben ellentmond az F1-es városi pályákkal szemben felállított hiedelmeknek: eddig csak izgalmakat, előzéseket és fordulatokat láthattunk Bakuban!

Vettel: 2020 végéig biztosan maradok

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még ereje teljében van, ami a versenyzést illeti, így egyelőre nem gondol a visszavonulásra.

Friss hírek