Schumacherék megszorongatnák az élcsapatokat

Mind Nico Rosberg, mind Michael Schumacher izgatottan, jó eredmény reményében várja a 2011. évi forma-1-es világbajnoki sorozat záróviadalát, a Brazil Nagydíjat.


Mind Nico Rosberg, mind Michael Schumacher izgatottan, jó eredmény reményében várja a 2011. évi forma-1-es világbajnoki sorozat záróviadalát, a Brazil Nagydíjat.

Schumacher a Mercedes GP hivatalos weboldalának nyilatkozva elmondta, nagyon reméli, hogy pozitív eredményt érnek majd el az utolsó versenyen, hiszen úgy érzi, a csapat valamennyi dolgozója megérdemli a sikert.

„Gyorsan közeledik a szezon utolsó versenye, de már alig várom a brazíliai hétvégét” – fogalmazott a hétszeres világbajnok.

„Mindig fantasztikus a légkör az interlagosi pályán, ami ráadásul egyike a legnagyobb tradíciókkal rendelkező versenyhelyszíneknek, melyeken záródhat egy F1-es szezon.”

„Az elmúlt néhány versenyen sikerült néhány jó eredményt elérnünk azzal, hogy a legjobb hatban végeztünk, és szeretném folytatni ezt a tendenciát Brazíliában is, hogy pozitívan záródjon az idei év. A csapat nagyon keményen dolgozott azért, hogy javítson az autó teljesítményén, így jó lenne megjutalmazni őket egy újabb jó eredménnyel.”

Schumacher csapattársa, Nico Rosberg hozzátette, bízik abban, hogy a Mercedes versenygépeinek fekszik majd a brazíliai pálya, melyet nem mellesleg igencsak kedvel.

„Nagyon várom már a brazíliai versenyhétvégét! Fantasztikus vezetni az interlagosi pályán, és az elmúlt hetekben sikerült előrelépéseket tennünk anélkül, hogy bármilyen nagyobb fejlesztés lett volna az autón, szóval jó hétvégének ígérkezik” – mondta bizakodva az ifjú versenyző.

„Szeretném jó eredménnyel zárni az idei évet: a mérnökök, a srácok a garázsban, és a brackley-i, illetve brixworth-i gyárban dolgozók mindannyian megérdemelnék ezt az utolsó versenyen.”

Rosberg hozzátette, miután Abu Dhabiban az időmérőn, illetve a versenyen is jó sebességet mutattak, reméli, hogy Brazíliában is megszorongathatják majd a Red Bull, a McLaren és a Ferrari versenyzőit.

„Az Abu Dhabiban mutatott erősebb időmérős –és versenytempó magabiztossággal tölt el, megpróbáljuk majd megfogni a három élcsapat autóit Interlagosban. A Mercedes motorereje, illetve az autó végsebessége jól jöhet majd a célegyenesre rávezető emelkedőnél.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!