Schumiék szerint egyértelmű a Mercedes célja - F1VILÁG.HU

Schumiék szerint egyértelmű a Mercedes célja

HIRDETÉS

Nico Rosberg és Michael Schumacher, a Mercedes GP versenyzőpárosa bízik abban, újonnan igazolt szakembereinek köszönhetően a brackley-i gárda eredményesebb lehet a jövőben.


Nico Rosberg és Michael Schumacher, a Mercedes GP versenyzőpárosa bízik abban, újonnan igazolt szakembereinek köszönhetően a brackley-i gárda eredményesebb lehet a jövőben.

A német gyártó nemrégiben jelentette be, hogy az év későbbi szakaszában két neves szakemberrel, Aldo Costával és Geoff Willisszel erősödik. A csapat célja, hogy mihamarabbi fejlődést érjen el azokon a területeken, melyeken komoly hátrányban vannak legfőbb riválisaikkal, de kiváltképp a Red Bull Racinggel szemben.

„Természetesen nagyon örülök mindenkinek, aki érkezett, vagy érkezni fog ehhez a csapathoz” – mondta boldogan a hétszeres világbajnok Michael Schumacher.

„Tudjuk, hogy ha le akarjuk győzni az előttünk állókat, akkor meg kell erősödnünk, és csapatként kell erősebbé válnunk. Több potenciálra lesz szükségünk, és Geoff, illetve Aldo érkezésével ezen a területen pozitív irányba fejlődhetünk.”

„Aldót kiválóan ismerem a ferraris időkből. Geoffal most először dolgozom majd együtt, de már volt a csapatnál korábban és ismeri a struktúrát. Ross [Brawn] remekül ismeri Aldót, tudja, milyen pozícióba kell helyezni őt ahhoz, hogy a legjobbat hozza ki a srácokból.”

Schumacher csapattársa, Nico Rosberg hozzátette, a Mercedes bejelentése nagyon fontos üzenettel bír.

„Ez egy pokoli bejelentés. Az üzenet világos: a Mercedes mindent megtesz azért, hogy világbajnok legyen” – mondta az ifjú tehetség.

„Ez teljesen nyilvánvaló. Most pedig már további két szakember is a rendelkezésünkre áll. Aldo dolgozott már együtt Rosszal, aki nagyra értékeli őt – muszáj, hiszen korábban már alkalmazta. Geoff pedig már volt ennél a csapatnál, és mindenki nagyon-nagyon boldog, hogy visszatér.”

„A csapat felismerte, hogy a jelenlegi helyzetben nem lehet világbajnok, így a Mercedes mindent megtesz most azért, hogy ez az alakulat legyen a legjobb a versenypályán.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!