Sokat segített az eső a Red Bulloknak - F1VILÁG.HU

Sokat segített az eső a Red Bulloknak

HIRDETÉS

Remek eredményekkel zárták a Kínai Nagydíj szombati kvalifikációját a Red Bull Racing versenyzői.


Remek eredményekkel zárták a Kínai Nagydíj szombati kvalifikációját a Red Bull Racing versenyzői.

A gárda ausztrál versenyzője, Daniel Ricciardo a második, míg a címvédő Sebastian Vettel a harmadik helyet szerezte meg.

Ricciardo elárulta, nem számított ilyen jó eredményre, a Q3-ban azonban remek kört tudott összerakni.

„Nagyon örülök, hogy összejött egy ilyen jó eredmény” – mondta a Red Bull ifjú versenyzője, aki ezzel együtt hozzátette, nem volt egyszerű számára a kvalifikáció.

„Elég sokat küszködtem, igazából sokáig úgy éreztem, nem tudok felülkerekedni a körülményeken. Végül aztán az utolsó szett gumikból sikerült többet kihoznom, szóval nagyon örülök annak, hogy ott lehetek az első rajtsorban.”

Bár jól szerepelt Sanghajban, Sebastian Vettel szemmel láthatóan nem volt teljesen elégedett harmadik helyével – a német reálisan látja a dolgokat, pontosan tudja, száraz pályán nagyon nehéz dolguk lesz a holnapi futamon.

„Úgy tűnik, esős körülmények között jobbak az esélyeink – száraz pályán még elég messze vannak tőlünk a Mercedesek” – fogalmazott a négyszeres világbajnok.

„Az időjósok szerint holnap száraz versenyünk lesz, de azért persze megpróbáljuk a legtöbbet kihozni ebből a helyzetből.”

„Jó helyről rajtolhatunk, de megpróbálunk az élmezőnyben maradni.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!