Stabil, de még mindig kritikus Schumacher állapota - F1VILÁG.HU

Stabil, de még mindig kritikus Schumacher állapota

HIRDETÉS

Hivatalos közleményben számolt be Michael Schumacher jelenlegi állapotáról a hétszeres Forma-1-es világbajnok menedzsere, Sabine Kehm. A hétszeres világbajnok továbbra is stabil, ám kritikus állapotban.



Hivatalos közleményben számolt be Michael Schumacher jelenlegi állapotáról a hétszeres Forma-1-es világbajnok menedzsere, Sabine Kehm.

A német versenyző nyolc nappal ezelőtt szenvedett súlyos balesetet a méribeli síparadicsomban, amikor egy sziklának ütötte fejét.

Schumachert azóta mesterséges kómában tartják a grenoble-i klinika orvosai, is bár állapota múlt hét elején valamelyest javult, az orvosok azóta stabilnak, ugyanakkor kritikusnak írják le jelenlegi egészségi helyzetét.

Sabine Kehm, Schumacher menedzsere hétfőn délután sajtóközleményt adott ki, melyben kiemelte, folyamatosan ellenőrzik a 45 esztendős ex-versenyző állapotát.

„Michael Schumacher állapota továbbra is stabil, folyamatos ellenőrzés alatt áll. Az orvosi csapat mindazonáltal kiemeli, továbbra is kritikusnak értékeli Michael állapotát” – áll a kiadott kommünikében.

„A páciens érdekeire való tekintettel nem részletezzük a kezelését, ez az oka annak, hogy nem tervezünk sajtótájékoztatót, és nem adunk ki írott sajtónyilatkozatot egyelőre.”

A kiadott közlemény felhívja a figyelmet arra, csak és kizárólag a Schumachert kezelő orvosi csapat, illetve a menedzsment számít hiteles információforrásnak.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!