Stella reméli, Schumacher újra meglepi a világot

Rengetegen küldenek jókívánságokat az egy hónapja súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumachernek.


Rengetegen küldenek jókívánságokat az egy hónapja súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumachernek.

A hétszeres világbajnokot továbbra is mélyaltatásban tartják a grenoble-i klinika orvosai, a Ferrarinál eközben minden nap kedves gondolatok jelennek meg a legendás versenyzővel kapcsolatban.

Ma Andrea Stella, Schumacher egykori ferraris mérnöke osztotta meg gondolatait a 45 esztendős versenyzőről, mihamarabbi gyógyulást kívánva neki.

„Michael – barátom és testvérem a harcban –, még annyi teszt és verseny után is, amikor azt gondoltam, végre kiismertelek, képes voltál meglepetést okozni nekem, köszönhetően lenyűgöző versenyzői és emberi adottságaidnak” – írta Schumachernek címzett üzenetében a Ferrari neves mérnöke.

„Képes voltál meglepni a nagyszerű kihívásokban, és minden apró figyelemben, amit a csapat valamennyi tagja felé fordítottál. A közelmúltban rengeteg ilyen pillanat jut eszembe, rendre megakad a szemem a győzelmeket követő ölelésekről készült fotókon, a gyárban lévő posztereken.”

„Rengetegszer hallom kollégák véleményét arról, mit is jelentett a Te Maranellóban eltöltött időd, az egyik gyorskörödről készült telemetria még ma is ott lóg a falamon.”

„Bizonyítottad, hogy mindig képes vagy egy kicsit feljebb tenni a mércét, anélkül, hogy bármikor is feladnád. Most is azt várjuk, hogy meglepsz minket még egyszer ebben az új kihívásban, amivel kénytelen vagy szembenézni. Szeretettel gondolunk Rád!”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Hírlevél