Megosztás:

Stroll fájdalma miatt hagyta abba az edzést

A Williams egyelőre nem tudja, mi égette Stroll lábát.
A Williams egyelőre nem tudja, mi égette Stroll lábát. © Bahrain GP

Kellemetlen élményben volt része Lance Strollnak, a Williams ifjonc versenyzőjének, miután valami égette a lábát a második szabadedzésen, ezért idő előtt be kellett fejeznie a gyakorlást.

Stroll a második szabadedzés végén érezte, hogy valami nincs rendben a lábánál – egy tesztkör még hátravolt a napi tervükből, azonban ezt a fájdalma miatt nem tudta teljesíteni.

„Valami égette a lábam, nem tudom, hogy elromlott-e valami, de őrülten égette” – mondta Stroll az edzést követően. „Ki kellett ugranom az autóból, mert nagyon-nagyon fájdalmas volt. Megpróbáltam végigvinni az edzést, de amikor azt mondták, hogy menjek még egy kört, ami a virtuális biztonsági autós teszt lett volna, mondtam, hogy bocsánat, de nem tudok" - mondta Stroll, akinek végül sérülése nem keletkezett.

Stroll az első edzésen egyébként a hatodik legjobb időt autózta, 1,6 másodperccel maradt el Sebastian Vettel legjobb idejétől, ám a második tréningen csak a 16. pozíció lett az övé – 2 másodperces hátránnyal.

„Az első szabadedzés nagyon jó volt, gyorsan belejöttem, jó érzés volt az autót vezetni. Csak a második gyakorlás volt negatív, egész végig küszködtem az autóval. A második egy kicsit bizarr edzés volt.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Daniel Ricciardo kíváncsi, hogy a hétvége hátralévő részére mennyire tudják majd továbbvinni a...

Hozzászólások

( komment)