Hírek

Stroll a Force Indiánál folytathatja?

Olasz sajtóértesülések szerint bevásárolná magát a Force India csapatába a jelenleg a Williamsnél versenyző Lance Stroll édesapja, a milliárdos Lawrence Stroll.

A hírt az Italiaracing szellőztette meg a minap, a lap pedig kitért arra is, egy ilyen lépéssel a mindössze 18 esztendős Lance Stroll Forma-1-es pályafutása is új irányt vehet, hiszen a silverstone-i istállónál folytathatja pályafutását.

A Force India jelenlegi tulajdonosai, Vijay Mallya és Subrata Roy ellen jogi eljárás folyik Indiában pénzmosás miatt, Mallyát pedig egyszer már le is tartóztatták Londonban, még áprilisban.

Mallya nemrég utalt rá, szeretné megváltoztatni a Forma-1-es istálló nevét, a Force One nevet pedig már be is jegyeztették, így nem kizárt, hogy a csapat már jövőre új néven folytatja az F1-ben.

Mallya az új csapatnévvel több befektetőt szeretne vonzani, és úgy hírlik, Lawrence Stroll egy igazán komoly érdeklődő a silverstone-i központú csapat iránt, az üzlet esetleges létrejötte pedig fia pályafutását is jelentősen befolyásolhatja.

Szólj hozzá!


Ezt olvastad már?
Ezt olvastad már?
A McLaren kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso azt mondja, bár a 2017-es idény is sok szempontból igazán nehezen alakul számára, ő…