Megosztás:

Stroll kész irányt mutatni a Williams F1-es csapatának

Stroll szerint folyamatosan fejlődhet a Williams a jövőben.
Stroll szerint folyamatosan fejlődhet a Williams a jövőben. © Williams F1 Team

A Williams versenyzője, Lance Stroll azt mondja, biztos abban, hogy a patinás brit istálló a következő években jelentős előrelépéseket tud majd tenni.

A grove-i gárda számára nem alakult túl jól az idei szezon, a csapatnál azonban történtek változások, melyek Stroll szerint jó irányba indíthatják el az istállót.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki lesz a kanadai tehetség csapattársa 2018-ban, az azonban biztos, hogy Felipe Massa az évad végén távozik a Williamstől.

Arra a kérdésre, hogy készen áll-e arra, hogy Massa visszavonulása után irányt mutasson a Williamsnek, Stroll a következőt válaszolta az F1 Racing magazinnak: „Még fiatal vagyok és sokat kell tanulnom, de folyamatosan építem a kapcsolatomat a csapattal – minden versenyen, minden hétvégén közelebb kerülök a többiekhez.”

„Azt gondolom, sok potenciál van bennünk, és alig várom, hogy lássam, mit tudunk kihozni ebből a kapcsolatból a jövőben.”

„Most, hogy Paddy Lowe itt van, és sok kiváló szakember érkezik a vállalathoz, hiszem, hogy a következő pár évben még jobbak leszünk. Én pedig készen állok arra, hogy a részese legyek ennek.”

Stroll elárulta, gyerekként Michael Schumacher volt a kedvenc versenyzője, és aztán természetesen Lewis Hamilton, Sebastian Vettel és Fernando Alonso csatáit is figyelemmel kísérte. Ma pedig már ellenük versenyezhet a pályán.

„Michael Schumacher volt a hősöm. Gyermekként az ő versenyeit néztem, és aztán jöttek a mai kor nagyjai, Hamilton, Vettel és Alonso. Mindannyian kiváló versenyzők. Minden hétvégén a maximumot hozzák ki a lehetőségeikből. Tisztelni kell az igazi bajnokokat!”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

A Red Bull ausztrál versenyzője, Daniel Ricciardo azt mondja, lesznek bizonyos ütőkártyák a...

Hozzászólások

( komment)