Stroll kész irányt mutatni a Williamsnek

Fotó: Williams F1
Autodromo Hermanos Rodriguez, Mexico City, Mexico. Saturday 28 October 2017. Lance Stroll, Williams Martini Racing. Photo: Zak Mauger/Williams ref: Digital Image _31I7046 Mexican GP 2017

A Williams versenyzője, Lance Stroll azt mondja, biztos abban, hogy a patinás brit istálló a következő években jelentős előrelépéseket tud majd tenni.

A grove-i gárda számára nem alakult túl jól az idei szezon, a csapatnál azonban történtek változások, melyek Stroll szerint jó irányba indíthatják el az istállót.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki lesz a kanadai tehetség csapattársa 2018-ban, az azonban biztos, hogy Felipe Massa az évad végén távozik a Williamstől.

Arra a kérdésre, hogy készen áll-e arra, hogy Massa visszavonulása után irányt mutasson a Williamsnek, Stroll a következőt válaszolta az F1 Racing magazinnak: „Még fiatal vagyok és sokat kell tanulnom, de folyamatosan építem a kapcsolatomat a csapattal – minden versenyen, minden hétvégén közelebb kerülök a többiekhez.”

„Azt gondolom, sok potenciál van bennünk, és alig várom, hogy lássam, mit tudunk kihozni ebből a kapcsolatból a jövőben.”

„Most, hogy Paddy Lowe itt van, és sok kiváló szakember érkezik a vállalathoz, hiszem, hogy a következő pár évben még jobbak leszünk. Én pedig készen állok arra, hogy a részese legyek ennek.”

Stroll elárulta, gyerekként Michael Schumacher volt a kedvenc versenyzője, és aztán természetesen Lewis Hamilton, Sebastian Vettel és Fernando Alonso csatáit is figyelemmel kísérte. Ma pedig már ellenük versenyezhet a pályán.

„Michael Schumacher volt a hősöm. Gyermekként az ő versenyeit néztem, és aztán jöttek a mai kor nagyjai, Hamilton, Vettel és Alonso. Mindannyian kiváló versenyzők. Minden hétvégén a maximumot hozzák ki a lehetőségeikből. Tisztelni kell az igazi bajnokokat!”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!