Stroll visszaszólt Massának

W31I9980
Monte Carlo, Monaco. Sunday 28 May 2017. Lance Stroll, Williams Martini Racing, and Felipe Massa, Williams Martini Racing. Photo: Glenn Dunbar/Williams ref: Digital Image _31I9980

Lance Stroll, a Williams versenyzője reagált volt F1-es csapattársa, Felipe Massa megjegyzésére, miszerint az istállónak másképp kellett volna pilótafelállást választania a 2018-as évre.

Idén a Williams az egyetlen csapat, amely még nem szerzett pontot az F1-es világbajnokságban – Felipe Massa, az istálló tavaly visszavonult versenyzője szerint ez részben annak is köszönhető, hogy a csapat inkább a pénzre koncentrált, és fiatal, fizetős pilótákat szerződtetett ahelyett, hogy tapasztaltabb versenyzővel dolgozott volna együtt.

Stroll csapattársa az idei évben Sergey Sirotkin lett, akit a Williams újoncként szerződtetett – Massa minden bizonnyal rá gondolt, amikor kritikáját megfogalmazta a tapasztalatlan, fizetős versenyzőkkel kapcsolatban.

Stroll tavaly debütált a Forma-1-ben, első évében dobogóra is állhatott, egy hellyel és mindössze 3 ponttal maradt el Massától, így szerinte nem a pilótákkal, hanem az autóval van a nagyobb probléma idén.

„Nem tudom, mit akar ezzel mondani” – nyilatkozta Stroll. „Először is, Felipe elment, visszavonult, nincs itt. 2017-ben egy hellyel mögötte zártam – és nem őt használom referenciapontként, hanem saját magamat.”

„Most egyszerűen az a probléma, hogy egy igazán jó versenyen a 14. és 13. helyeken végzünk, míg tavaly kényelmesen befértünk a pontszerző helyekre. Szóval én így látom a helyzetet” – folytatta a kanadai.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!