Sutil továbbra is a visszatérésen dolgozik - F1VILÁG.HU

Sutil továbbra is a visszatérésen dolgozik

HIRDETÉS

A Forma-1-be való visszatérésre összpontosít a Force India alakulatától az elmúlt év végén menesztett Adrian Sutil.


A Forma-1-be való visszatérésre összpontosít a Force India alakulatától az elmúlt év végén menesztett Adrian Sutil.

A német versenyző nem talált helyet magának az idei évre, miután az indiai kiscsapat úgy döntött, a 2012-es évadnak a Paul di Resta – Nico Hülkenberg párossal vág neki.

Sutil 2007-es debütálása óta 90 F1-es versenyen állt rajthoz és közel 100 pontot szerzett, célja pedig nem más, minthogy jövőre visszatérjen a száguldó cirkuszba.

„Imádnám, ha versenyezhetnék idén, de higgadtnak kell maradnom és várnom kell a lehetőségre” – mondta a német a spanyol Grand-Prix Actual című weboldalnak nyilatkozva.

„Kapcsolatban vagyunk és tárgyalunk néhány csapattal, és jelenleg is a visszatérésre fókuszálok. Remélem, hogy lesz ülés számomra.”

A 29 esztendős versenyző a Motorsport-Magazin.com című német szaklapnak nyilatkozva úgy fogalmazott, biztos abban, hogy sokkal erősebben térhet majd vissza az F1-be.

„Ha visszatérek, azt fogom mondani, hogy ez a kis szünet jól jött nekem, és rendkívül fontos volt második karrierem szempontjából. Természetesen szeretnék versenyezni, de olykor kellően okosnak kell lenned ahhoz, hogy tanulj a helyzetedből. Erősebb leszek, amikor visszatérek, ez kétségtelen.”

A Blick című svájci napilap egyébként arról ír, Sutil akár már idén visszatérhet a Forma-1-be, a Sauber csapatánál ugyanis a küszködő Kamui Kobayashit válthatja.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!