Szavazz! Mit gondolsz a Ferrari csapatutasításáról?

Fotó: Pirelli
Fotó: Pirelli
Vitás döntést hozott a Ferrari Forma-1-es csapata a vasárnapi Kínai Nagydíjon, amikor a verseny első szakaszában az elöl haladó Charles Leclercet arra utasították, engedje el maga mellett csapattársát, Sebastian Vettelt.

Leclercet igencsak kedvezőtlenül érintette a döntés, hiszen ezáltal később még hátrébb csúszott, és végül csak az 5. helyen fejezte be a versenyt, miközben Vettel a 3. helyen ért célba.

A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto nemrég magyarázatot adott a döntésre: elmondása szerint az volt a céljuk, hogy Vettellel megszorongassák a Mercedeseket, ám ez végül nem jött össze.

Indítottunk egy szavazást, melynek segítségével most Te is elmondhatod a véleményed!

Szerinted indokolt volt a Ferrari csapatutasítása?


 

Kapcsolódó cikkek

A Red Bull nem „gyanakszik” a Ferrari üzemanyagjára

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner azt mondja, nem igaz az, hogy „gyanakodva” tekint a Ferrari által használt üzemanyagra, ugyanakkor el kell ismerni, ez egy rendkívül fontos terület a fejlesztések szempontjából.

Ferrari: Nehéz döntés volt hátraküldeni Leclercet

A Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Mattia Binotto elismerte, „nehéz” volt arra utasítani Charles Leclercet, hogy engedje el maga mellett csapattársát, Sebastian Vettelt a múlt hétvégi Kínai Nagydíjon.

Vettel: A következő hetek kulcsfontosságúak lesznek

A Ferrari idei eredményei egyelőre elmaradnak attól, amit a maranellóiak vártak volna az idei F1-es szezonban: Sebastian Vettel szerint még sok munka vár rájuk ahhoz, hogy kihozzák az autóból a benne rejlő lehetőségeket.

Vettel: A „gyenge újságírás” áldozatai vagyunk

A Ferrari négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel szerint csapata a „gyenge újságírás” áldozatává vált a vasárnapi Kínai Nagydíj után. A németnek egyáltalán nem tetszik az, ahogy a média tálalta a Ferrari sanghaji csapatutasítását.

Friss hírek