Szezonnyitó bulit tart Melbourne-ben az F1

Fotó: Shell
Fotó: Shell
Különleges évindító eseményt tart az évadnyitó Ausztrál Nagydíj előtt Melbourne-ben a Forma-1.

Különleges évindító eseményt tart az évadnyitó Ausztrál Nagydíj előtt Melbourne-ben a Forma-1.

A 2019-es szezon első versenyét március 17-én futják az Albert Parkban, a Forma-1 vezetősége pedig kedden közleményt adott ki, melyben arról adtak tájékoztatást, hogy március 13-án egy különleges eseménnyel kedveskednek majd a rajongóknak.

A rendezvényt Melbourne belvárosában, a Federation Square-en tartják majd, és jelen lesz a mezőny összes versenyzője és csapatfőnöke is.

Az ingyenes eseményt a Liberty Media az Ausztrál Nagydíj szervezőivel közösen hozzák tető alá, és koncertekkel színesítik majd, sőt, legendás sportolók is jelen lesznek.

Az évadnyitó rendezvényt a Forma-1 közösségi oldalain élőben közvetítik majd, és természetesen az F1VILÁG.HU weboldalán is figyelemmel lehet kísérni.

 

Kapcsolódó cikkek

Stroll: Végre egy versenyautó!

Lance Stroll, a Racing Point pilótája nagyon elégedett a 2019-es F1-es szezon első versenyével, miután rögtön a szezonnyitón pontot szerzett.

Bottas figyelmen kívül hagyta a Mercedes-főnök tiltását

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff elárulta, Valtteri Bottas és versenymérnöke szófogadatlan volt a vasárnapi Ausztrál Nagydíjon, kifejezett utasítása ellenére ugyanis a finn versenyző ráment a leggyorsabb körért járó extra pontra a futam végén.

Horner: Időt kell adnunk Gaslynak

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke védelmébe vette Pierre Gaslyt, a csapat új versenyzőjét, akinek nem sikerült a pontszerzés az F1-es Ausztrál Nagydíjon

Friss hírek