Verstappen vs. Ocon

Szimulátorcsata a Belvárosban

Már az első napon, április 28-án kígyózó sorokat lehetett látni a Vodafone Kezdj El Valami Újat Hétvégén, ahol többféle különleges és kihívást jelentő élményben lehet részük az érdeklődőknek.


Már az első napon, április 28-án kígyózó sorokat lehetett látni a Vodafone Kezdj El Valami Újat Hétvégén, ahol többféle különleges és kihívást jelentő élményben lehet részük az érdeklődőknek.

Kerékcserére, illetve gyorsulási versenyre is benevezhetnek, de kipróbálhatják a bukósisakos szimulációt is, átélve azt az élményt, amely a valóságban tárul a Vodafone McLaren Mercedes Forma-1-es pilóták elé száguldás közben.

Osztatlan sikert aratott a Kezdj El Valami Újat Hétvége látogatói közt a Vodafone McLaren Mercedes virtuális fejlesztése A Mutasd egy új arcod!, elnevezésű greenbox program, amelynek révén a rajongók a csapat Forma-1-es versenyautójával fotózkodhatnak. Erre a lehetőségre sokan lecsaptak. A szimulátor kezelői szinte egy percre sem állhattak le. Arról számoltak be, hogy reggel óta folyamatosan érkeznek a lelkes érdeklődők hozzájuk a Fashion Streeten. Hasonló sikerrel, és gőzerővel üzemelnek a Versenyezz a másodpercekkel!, és a Gyorsulj a legjobbakkal! játékok is.

Előbbi esetében igazi boxutcai körülményeknek megfelelően kialakított depóban háromfős csapatok cserélhetnek kereket egy valódi Forma-1-es autón, harcolva a tized- és századmásodpercekkel. A Gyorsulj a legjobbakkal! játékban pedig a vezetési képességeiket tesztelhetik a bátor jelentkezők, akikből szerencsére nincs hiány. Az érdeklődők versenyszellemét ráadásul még az is tüzeli, hogy a Vodafone McLaren Mercedes Forma-1-es játékok leges legjobbjai, akik a hétvége során a legeredményesebbeknek bizonyulnak, személyesen találkozhatnak május elsején a 2009-es Forma-1-es szezon világbajnokával, Jenson Buttonnel, a Vodafone McLaren Mercedes csapat versenyzőjével.

Az Akvárium zöld gyepén a Lóbapróba elnevezésű játék digitális vízilabda bajnoksága tartotta izgalomban az embereket. Az érdeklődők óránként több mint 120-szor hajították kapura a sebességet mérő vízilabdát. A Tekerj le mindenkit! Goldsprint versenyre szintén rengetegen beneveztek, és mindent beleadva taposták a pedált, hogy ők lehessenek a hétvége leggyorsabbjai.

Vasárnap, ha lehet, még nagyobb fordulatszámra kapcsol a Vodafone Kezdj El Valami Újat Hétvége. Sportolók, autóversenyzők, válogatott vízilabdázók is ellátogatnak a fesztivál helyszíneire, ahol kipróbálják a száguldó cirkusszal kapcsolatos játékokat, és színpadi műsorokban is részt vesznek az Erzsébet téren felállított Vodafone színpadon.

A hétvége eseményeiről az otthon maradók is gyorsan értesülhetnek, mert a Vodafone márciusban megújult hálózatán keresztül a rendezvényre látogatók a megszokottnál is gyorsabban osztathatták meg élményeiket és a fesztiválon készített fotóikat ismerőseikkel a Facebookon.

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek