Tatár Csilla 250-nel száguldott Monzában - F1VILÁG.HU

Tatár Csilla 250-nel száguldott Monzában

HIRDETÉS

Tatár Csilla személyesen próbálhatta ki milyen érzés 250-nel száguldani egy versenypályán, vagy akár egy kanyart 180-as sebességgel bevenni.


Tatár Csilla személyesen próbálhatta ki milyen érzés 250-nel száguldani egy versenypályán, vagy akár egy kanyart 180-as sebességgel bevenni.

Tatár Csilla személyesen próbálhatta ki milyen érzés 250-nel száguldani egy versenypályán, vagy akár egy kanyart 180-as sebességgel bevenni. A TV2 Mokka műsorvezetője a MARTINI különleges nyereményjátékának győztesét, Németh Zsoltot kísérte ki az olaszországi Milánóba, hogy ott mindenben támogassa Zsoltot egy exkluzív Porsche 911-ért zajló versenyben.

Óriási élményben volt része Tatár Csillának a hétvégén, hiszen részt vehetett a Forma-1 utolsó európai futamán a MARTINI jóvoltából. A háromnapos út során Csilla együtt versenyezhetett a Milánó mellett található, vairanoi pályán Ben Collins autóversenyzővel, sőt, ő maga is megismerhette, hogy milyen érzés 250-nel száguldani. Csilla a MARTINI Facebook nyereményjátékának győztesét Németh Zsoltot kísérte ki Milánóba, ahol több kelet-európai ország összesen 14 nyertesével és segítőikkel küzdhettek meg együtt, egy exkluzív 911 Porsche autóért, amit magyar győzelem esetén Zsolt vihetett volna haza.

„Teljesen lenyűgözött az autóversenyzés, a Forma-1 világa! Fantasztikus érzés volt Ben Collins autóversenyző mellett ülni, majd átélni azt, hogy milyen, amikor egy profi pilóta 250-ig nyomja a gázpedált. Soha nem fogom elfelejteni ezt az érzést. Brutális ereje van egy ilyen sebességnek, hiszen óriási nyomás nehezedik a nyakra, fejre, az egész testre. Imádok vezetni, keresem is a különleges lehetőségeket, otthon gyakran megyek ki technikai pályákra vezetni, de ilyen autóban még soha nem ültem. Semmivel nem lehet összehasonlítani. Minden pillanatát élveztem és még sikerélményem is volt, hiszen később én magam is kipróbálhattam, milyen egy ilyen kocsit vezetni egy technikai pályán! Szlalomozás közben pedig egy bóját sem vittem el, pedig nem volt lassú az autó. El kell ismernem, hogy ez egy nagyon kemény szellemi és fizikai sport, ekkora sebességnek már tényleg óriási ereje van, megérzi az ember teste, pláne a hirtelen gyorsulást és lassulást. Kanyarba 180-as sebességgel bemenni pedig szó szerint gyomorforgató. Annak ellenére, hogy nagyon élveztem, bevallom, őszintén örültem, hogy csak három ilyen kanyar volt a kör során, nem pedig tíz.” – mesélt élményeiről Tatár Csilla.

A TV2 műsorvezetője a magyar nyertest, Németh Zsoltot kísérte ki és segítette Milánóban, aki a nyolcadik helyen végzett. „Nem baj, hogy nem nyertem, mert ez egy életre szóló élmény volt. Gyerekkorom óta MARTINI kisautókat és egyéb tárgyakat gyűjtök, 19 évet autóversenyeztem, rally és pályaversenyeken, ez a szenvedélyem. Belelátni és belekóstolni a Forma-1 világába, a versenybe, annak különlegességeibe, felejthetetlen volt, mindenkit csak bátorítani tudok, hogy hozzám hasonlóan valósítsa meg az álmát. Nagyon boldog vagyok, hogy átélhetem mindezt! Lenyűgözött ez a világ, aminek 3 napra én is a részese lehettem, szenvedélyes és nyüzsgő város Milánó! Az olasz temperamentum pedig magával ragadó!”

A MARTINI nyereményjátékában 10 ország 14 versenyzője játszott a Porsche 911 főnyereményért. Minden versenyzőnek három feladatot kellett teljesítene a velük érkező ismert személy segítségével. Amíg a játékosok egy Forma-1 szimulátorban teljesítettek 2 monzai kört, segítőik a BATAK reflexfejlesztő gépén tehették próbára reflexeiket. Majd a hétvége hangulatát kellett fényképeken keresztül visszaadni, végül pedig egy perc állt a versenyzők rendelkezésére, hogy meggyőzzék a MARTINI zsűritagokat arról, hogy miért nekik kell megnyerniük a főnyereményt, mindezt a versenyautóban, 250 km/h-s sebesség mellett.

„Zsolt nagyon jól és ügyesen versenyzett, minden feladat során maximálisan odatettük magunkat. A legjobb eredményt a kreatív feladatnál értük el, negyedikek lettünk. Ebben a feladatban vissza kellett adnunk a hétvége hangulatát több fényképen keresztül. Négy képet választottunk, amiket utána megszerkesztettem, hogy a lehető legtökéletesebbek legyenek. Nagyon büszke vagyok ezekre a képekre, az eredményre és Zsoltra is.” – tette hozzá Tatár Csilla.

A MARTINI versenyét Grúzia játékosa nyerte, így ő vihette haza a nyereményautót.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!