Verstappen vs. Ocon

Távozik a Renault kulcsembere

Az Autosport című brit szaklap értesülései szerint egy strukturális átszervezés miatt távozik a Renault Sport ügyvezető-igazgatói székéből Jean-Francois Caubet.


Az Autosport című brit szaklap értesülései szerint egy strukturális átszervezés miatt távozik a Renault Sport ügyvezető-igazgatói székéből Jean-Francois Caubet.

A szakember a ’70-es évek óta tagja a francia gyártó kötelékén, amióta pedig a Renault 2010-ben, mint konstruktőr kivonult a Forma-1-ből, jelentős feladat hárult rá, hiszen felügyelnie kellett a vállalat motorszállítói tevékenységét.

A Renault a Red Bull Racinggel való partnerkapcsolat révén komoly sikereket ért el az elmúlt években, a világbajnok istállón kívül pedig további három csapatot, a Lotust, a Williamst és a Caterhamet látja el erőforrásaival.

Az Autosport úgy tudja, Caubet az Abu Dhabi Nagydíjat követően távozik posztjáról, és nincsenek is tervek arra vonatkozóan, hogy helyét valaki más veszi át, feladatkörét ugyanis Jean-Michel Jalinier elnök veszi majd át.

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Videó: Ricciardo bejáratta a Renault-t

Barcelonában pályára vitte a Renault 2019-es Forma-1-es versenyautóját Daniel Ricciardo. Az ausztrál versenyző a Red Bulltól szerződött át a francia istállóhoz.

Riportfilm a Renault F1-es autóbemutatójáról

Kedden mutatta be 2019-es Forma-1-es versenyautóját a Renault csapata. Az RS19-es modellről Nico Hülkenberg és Daniel Ricciardo rántotta le a leplet. A prezentációról exkluzív riportfilmet készítettünk!

Friss hírek