Teljesen megújul a Renault autója 2018-ra

Fotó: Renault Sport F1
Nico Hulkenberg (GER) Renault Sport F1 Team RS17. Malaysian Grand Prix, Friday 29th September 2017. Sepang, Kuala Lumpur, Malaysia., Nico Hülkenberg MalaysianGP2017

Egy teljesen új autóval készül a 2018-as Forma-1-es idényre a Renault csapata – árulta el az istálló technikai igazgatója, Nick Chester.

A francia istálló a Nico Hülkenberg – Carlos Sainz kettőssel vág neki a következő idénynek, a csapat pedig jövőre is a folyamatos fejlődést tűzi ki célul annak reményében, hogy néhány év múlva már a világbajnoki címért harcolhat.

„Nagyszerű előrelépéseket teszünk Enstone-ban, és jelenleg minden erőnkkel erre koncentrálunk” – mondta Nick Chester technikai igazgató.

„Habár a szabályok nem sokat változnak, egy teljesen új autóval állunk majd elő. Rengeteget tanultunk az aerodinamikáról, illetve az egyensúlyról az idei, 2017-es autóval, szóval meggyőződésem, hogy az új versenygép egy remek előrelépés lesz majd.”

„Hétvégén, Brazíliában pedig elvégzünk néhány aerodinamikai tesztet, hogy tovább folytassuk a 2018-as csomag fejlesztését.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!