Theissen szerint Szingapúr lesz a szezon csúcspontja - F1VILÁG.HU

Theissen szerint Szingapúr lesz a szezon csúcspontja

HIRDETÉS

A BMW Motorsport igazgatója, Mario Theissen meg van győződve arról, hogy a hétvégén megrendezésre kerülő első Szingapúri Nagydíj lesz az idei szezon csúcspontja.

A BMW Motorsport igazgatója, Mario Theissen meg van győződve arról, hogy a hétvégén megrendezésre kerülő első Szingapúri Nagydíj lesz az idei szezon csúcspontja.

Nem kevesebb, mint 1.500 reflektor biztosítja majd a nappali világosságot Szingapúr utcáin, ahol a hétvégén megrendezésre kerül a sport történetének első éjszakai versenye.

Theissen bevallotta, hogy az eddig látottak abszolút lenyűgözték, és fantasztikus versenyt vár a “sötétben”.

“Egy igen látványos elrendezés, a háttérben felhőkarcolók, sugárutak, és parkok” – mondta a német szakember a riportereknek Szingapúrban. “Hihetetlen. Végigsétáltam a pályán, és más, mint amit korábban láttunk. A karakterisztika szempontjából egy kicsit más, mint amire számítottam.”

“Mikor még az év elején, márciusban látogatást tettem a helyszínen, akkor a pálya sokkal gyorsabbnak tűnt bizonyos részeken. Azóta azonban komolyan átalakították a ringet, sokkal szűkebbnek tűnnek a kanyarok.”

“A biztonság egyértelműen javult, de sajnos az előzési lehetőségek rovására. Szóval más a helyzet, mint korábban volt. Azonban összességében, és ha a pályán túl megyünk, látva a hatalmas nyüzsgést Szingapúrban, és azt, hogy milyen kiváló munkát végeztek a szervezők, azt gondolom, hogy ez lesz a szezon csúcspontja.”

Theissen azonban attól tart, hogy semmivel sem láthatunk majd több előzést, mint Valenciában.

“Ami az egész eseményt illeti, az mindenképpen jót tesz a Forma-1-nek. Számomra már csak az előzés a kérdés, ahogy az Valenciában is volt. Valenciában is sokkal több előzésre számítottam, mint amennyi valójában volt, pedig a spanyol ring gyorsabb, mint ez a pálya.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!