Titkolózik Hülkenberg menedzsere

Nem kívánta kommentálni a Nico Hülkenberg jövőjével kapcsolatos értesüléseket Timo Gans, a német pilóta menedzsere.


Nem kívánta kommentálni a Nico Hülkenberg jövőjével kapcsolatos értesüléseket Timo Gans, a német pilóta menedzsere.

A 25 éves versenyző a BBC értesülései szerint jövőre a Saubernél folytatja Forma-1-es pályafutását: az üzlet a brit közszolgálati média jelentése szerint már megköttetett, a felek alá is írták az erről szóló szerződést.

Hülkenberg menedzsere azonban sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarta a híreket, elmondása szerint ugyanis a csapatok dolga bejelentést tenni versenyzőikről.

„Nem szeretném cáfolni, vagy megerősíteni. A versenyzők szerződéséről az adott csapat tesz bejelentést. Semmit sem akarok megelőlegezni.”

Ha Hülkenberg valóban a Sauberhez szerződik, úgy csapattársa 2013-ban Esteban Gutierrez, vagy Kamui Kobayashi lesz a pletykák szerint.

 

Kapcsolódó cikkek

Először jutottak a Q3-ba a Renault-k

Remekül sikerült a Forma-1-es Kínai Nagydíj időmérő edzése a Renault csapata számára, Daniel Ricciardo és Nico Hülkenberg is bejutott ugyanis a legjobb 10 közé.

Rengeteg újítás felkerült a Renault autójára

Már a barcelonai teszt első napján rengeteg új elemet pályára vitt a Renault Forma-1-es csapata – a múlt heti bemutatón látott versenyautó jelentősen átalakult az előszezoni tesztekre.

Bemutatták: Ilyen lesz a Racing Point F1-es autója

Torontóban, egy ünnepélyes prezentáció keretében mutatta be 2019-es Forma-1-es versenyautójának kinézetét a Racing Point F1 csapata. Az elmúlt években Force India néven ismertté vált istálló az előttünk álló szezonban a Sergio Perez – Lance Stroll kettőssel vág neki a világbajnoki küzdelmeknek.

Friss hírek