Megosztás:

Többen is pályáznak Alonso helyére

Alonso a Japán Nagydíj után hozza meg döntését.
Alonso a Japán Nagydíj után hozza meg döntését. © McLaren

Habár továbbra is kérdéses, hol folytatja karrierjét Fernando Alonso 2018-ban, a McLaren csapatfőnöke, Eric Boullier elmondta, dolgoznak a spanyol szerződésén.

Alonso Malajziában úgy nyilatkozott, a Japán Nagydíjat követően fogja meghozni végleges döntését, de abban biztos, hogy újra versenyképes autóban szeretne ülni. A McLaren nemrégiben úgy döntött, jövőre a Renault-val folytatja az együttműködést jövőre, ezzel pedig talán motiválhatják a spanyolt abban, hogy velük maradjon 2018-ban.

„Amíg nincs semmi aláírva, addig még bármi megtörténhet. Addig türelmesnek kell lennetek és meg kell várnotok a hivatalos bejelentést” – nyilatkozta Boullier.

„Vannak versenyzők, akik szívesen ülnének a McLarenbe, de most mi arra koncentrálunk, hogy Alonsóval dolgozzunk. De többet nem mondhatok, mert most azon vagyunk, hogy megírjuk a szerződést.”

Amennyiben Alonso úgy dönt, nem kívánja folytatni a McLarennel, és a Forma-1-ben sem talál más lehetőséget, úgy más versenysportban, például az IndyCarban állhat rajthoz.

„Szívesebben nézném, ahogy Fernando a McLarennel arat sikereket” – reagált erre a csapatfőnök.

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője elmondta, mit érez azok után, hogy műszaki problémák...

Hozzászólások

( komment)