Verstappen vs. Ocon

Todt Schumacheréknél nézte az F1-es Brazil Nagydíjat

Fotó: Scuderia Ferrari
Néhány hete élesen bírálta a német RTL televízió Forma-1-es közvetítését a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, Jean Todt. Most kiderült, a francia szakember Michael Schumacher birtokán nézte a Brazil Nagydíjat.

Néhány hete élesen bírálta a német RTL televízió Forma-1-es közvetítését a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, Jean Todt. Most kiderült, a francia szakember Michael Schumacher birtokán nézte a Brazil Nagydíjat.

Todt akkor azért fakadt ki, mert a német közvetítésben számos alkalommal szakították meg reklámmal az eseményeket.

„A riporter és a kommentátor nagyon kompetens volt. Nem is ezt kritizáltam. Tudom, mennyire nehéz munka ez” – mondta az FIA elnöke. „Nem ez volt a szándékom, és Michaelnek is mindig ezt tanácsoltam.”

Todt Michael Schumacherre utalt, történetesen ugyanis a hétszeres világbajnok svájci birtokán nézte végig a Brazil Nagydíjat.

„Ami azt illeti, mindig nagyon óvatos vagyok, amikor mondok valamit, de így igaz, a Brazil Nagydíjat Svájcban, Michaelnél néztem végig.”

„Nagyon frusztrált voltam, mert öt perc után nem hittem a szememnek! Amikor nézem a versenyt, mindig ott van mellettem egy iPad a köridőkkel, szóval annyira nem hatottak meg a reklámok, és persze megértem, hogy a TV-csatornák értékesítik a reklámidőt, és mindent a szabályoknak megfelelően csinálnak.”

„De én szívesebben láttam volna egy kis képernyőt a sarokban, hogy ne maradjak le a versenyről. Ha nézek egy versenyt, érteni is szeretném.”

Todt egyébként a verseny után a Welt am Sonntag című lapnak frusztráltabban nyilatkozott, akkor azt mondta, ’több reklámot láttam, mint versenyt.”

 

Kapcsolódó cikkek

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Riportfilm: A Ferrari 2019-es autójának bemutatója

Pénteken egy lenyűgöző prezentáció keretében mutatta be új autóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az SF90-es modellel idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc szállhat harcba. A bemutatóról exkluzív riportfilmet készített az F1VILÁG.HU.

Még festésétől is gyorsabb lett az új Ferrari

Pénteken prezentálta 2019-es, SF90-es kódjelű versenyautóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az új modellen számos újítás szembetűnő, ami azonban a legfeltűnőbb, az kétségkívül a matt fényezés.

Friss hírek