Tökéletesen működik a Honda-motor a Toro Rossóban - F1VILÁG.HU

Tökéletesen működik a Honda-motor a Toro Rossóban

HIRDETÉS
Fotó: Scuderia Toro Rosso

A Toro Rosso versenyzője, Brendon Hartley szerint egyelőre semmi sem utal arra, hogy csapatára a Honda-motorokkal olyan nehéz időszak vár, mint az elmúlt években a McLarenre.

A faenzai kiscsapat 2018-ban már a japán gyártó erőforrásait használja a Forma-1-ben, az előszezon teszteken pedig eddig meggyőző formát mutatott az istálló.

Hartley a barcelonai nyitónapon, hétfőn 93 kört tett meg a Honda-motoros autóval, másnap pedig csapattársa, Pierre Gasly 82 körig jutott, és a csütörtöki zárónapon jelen cikk megírásakor a francia versenyző már 78 körnél jár.

„Minden tökéletes eddig” – mondta Brendon Hartley a minap egy interjúban. „Nagyon örülünk annak, hogy a Honda támogatását élvezhetjük.”

„A teljesítmény eddig remek. Nagyon optimisták vagyunk a motorral és a megbízhatósággal kapcsolatban. És jönnek még fejlesztések, de mindenekelőtt a megbízhatóságra összpontosítunk, és eddig minden rendben.”

Sőt, Hartley azt mondja, tavaly több gondjuk volt a Renault motorjaival.

„Ez a motor jobb, mint amit tavaly a Renault-tól kaptunk. Az, hogy az egyetlen csapat vagyunk, mely egy adott gyártó erőforrásait használja, hatalmas lehetőség számunkra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!