Toto Wolff kihagyja a Brazil Nagydíjat

SPIELBERG,AUSTRIA,28.JUN.19 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows executive director Toto Wolff (Mercedes). Photo: GEPA pictures/ Harald Steiner - For editorial use only. Image is free of charge.
Fotó: Red Bull
Nem lesz jelen a hétvégi Brazil Nagydíjon a Mercedes Forma-1-es csapatát irányító Toto Wolff.

Az osztrák szakembert még 2013-ban nevezték ki a csillagos márka motorsport-programjának élére, azóta pedig minden egyes F1-es versenyen jelen volt a csapattal, hogy irányítsa a folyamatokat.

Hétvégén, Brazíliában viszont Wolff nem lesz ott: most, hogy a Mercedes a konstruktőri- és az egyéni világbajnoki címet is bebiztosította, a szakember inkább egyéb dolgokra összpontosít.

„A brazíliai lesz az első verseny 2013 óta, amin nem leszek jelen. Most, hogy mindkét vb-cím bebiztosított, több időm van Európában arra, hogy más dolgokra fókuszáljak” – mondta a szakember.

„Nagyszerű, hogy erre lehetőségem lesz, és jó tudni azt, hogy a csapat a lehető legjobb módon fogja képviselni a csillagos márkát úgy a pályán, mint azon kívül.”

Wolff azt mondja, a cél a szezon utolsó versenyein is a győzelem lesz.

„Szeretnénk a csúcson befejezni az évet. A pálya rövid Brazíliában, emiatt pedig az időmérő különösen nagy kihívás az apró különbségek miatt. És szombatonként általában nem a miénk a leggyorsabb autó a nyári szünet óta. Austinban viszont összejött a pole, és megpróbálunk Sao Paulóban is az első sorért harcolni.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!