Tovább titkolózik a Mercedes - F1VILÁG.HU

Tovább titkolózik a Mercedes

HIRDETÉS

Nem kívánta kommentálni a Paddy Lowe érkezéséről szóló híreket a Mercedes Forma-1-es csapatának nem ügyvezető elnöke, Niki Lauda.


Nem kívánta kommentálni a Paddy Lowe érkezéséről szóló híreket a Mercedes Forma-1-es csapatának nem ügyvezető elnöke, Niki Lauda.

A McLaren csapata hétfő délután jelentette be, hogy a szakembert Tim Goss váltja a technikai igazgatói pozícióban. Lowe az idei szezon végén távozik a McLarentől – a hírek szerint a Mercedesnél folytatja, noha ezt a német istálló még nem erősítette meg.

„Még semmit sem tudok megerősíteni” – mondta Lauda a Sky Sports News-nak nyilatkozva.

„Meglepődtem azon, hogy a McLaren kiadott egy közleményt, de egyelőre még nem kommentálhatok semmit.”

Amikor arról kérdezték, a Mercedest érdeklik-e Lowe szolgálatai, Lauda így felelt: „Paddy Lowe kétségkívül egy ismert alak a paddockban. Jól ismerem őt személyesen is, remek fickó.”

Lowe érkezése a pletykák szerint azt eredményezheti, hogy Ross Brawn távozik a csapatfőnöki pozícióból. Lauda azonban kifejtette, Brawn a vezérkar teljes támogatását élvezi.

„El kell mondjam önöknek, hogy nagyon jól ismerem Rosst, minden nap együtt dolgozom vele, nagyon motivált, efelől kétség sincs. Semmiféle egyeztetés nincs arra vonatkozóan, hogy távozik. Elkötelezett, ő felel az egész csapatért, és majd meglátjuk, mire lesz képes.”

„Ross Brawn a csapatfőnök – efelől kétség sincs. Ő felel az autó minden technikai részletéért is. Toto Wolff néhány hete csatlakozott hozzánk, ő a kereskedelmi ügyeket intézi.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!