További fejlesztéseket tesztel Ausztriában a Ferrari

Fotó: Scuderia Ferrari
Charles Leclerc Ferrari
További fejlesztéseket vonultat fel a hétvégi Osztrák Nagydíjon a Ferrari Forma-1-es csapata, hogy újabb válaszokat kapjon autójának teljesítményével kapcsolatos kérdéseire – a legutóbbi újítások ugyanis nem a várakozásoknak megfelelően működtek.

A maranellói istálló új szárnyakkal és padlólemezzel gurult pályára a múlt hétvégi Francia Nagydíjon, utóbbi azonban már a pénteki edzések után lekerült az autóról.

A Ferrarinál továbbra is kőkemény munka folyik – a csapatnál mindent megtesznek azért, hogy közelebb férkőzzenek az eddig domináló Mercedeshez, az olaszok ezért a Red Bull Ringen is számos fejlesztést kipróbálnak.

„Nem gondolom azt, hogy mindenre választ kaptunk az elmúlt hétvégén” – mondta Mattia Binotto csapatfőnök.

„Az, hogy a padlólemez nem működik megfelelően, a válaszok hiányát jelenti. Dolgozni fogunk ezen. Lesz néhány tesztelemünk Ausztriában is, igyekszünk megérteni a dolgokat – és ezt csak akkor tudjuk megtenni, ha minden elem úgy működik, ahogy várjuk.”

A csapat leginkább arra összpontosít majd a spielbergi szabadedzéseken, hogy kiderítse, az újítások miért nem működtek megfelelően a Paul Ricardon.

Az F1VILÁG.HU stábja is ott lesz a hétvégi Osztrák Nagydíjon, így első kézből számolunk majd be a Spielbergben történtekről. Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de fent vagyunk természetesen az Instagramon is.

Maradj még, olvasd el ezeket is!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!