Turistának nézték Vettelt a rendőrök Kanadában

Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel, Ferrari

Vicces szituációba keveredett Sebastian Vettel még néhány éve, Kanadában – a Ferrari versenyzőjét rendőrök állították meg, a vicces történetet pedig megosztotta hétvégén a Sky Sports F1 riporterével, Ted Kravitzcal.

Könnyen elképzelhető, hogy utcai ruhában, utcai autóval sokan nem ismernék fel a Forma-1-es versenyzőket, ha összefutnának velük valahol.

Ez történt egy rendőrrel is Kanadában, aki még pár éve igazoltatta Vettelt, és egyáltalán nem ismerte fel a négyszeres világbajnokot – a német pilóta azonban ezt is humorral kezelte, és nem fedte fel kilétét.

„Találkoztam egy rendőrrel, és megkérdezte, hogy mi járatban vagyok Kanadában. Mondtam, hogy a Forma-1-es versenyhétvégére jöttem” – kezdett a mesélésbe Vettel.

„Erre megkérdezte, hogy láttam-e a futamot. Válaszoltam, hogy igen. Ő: És, jó helyetek volt? Mondtam, hogy igazából technikailag csak egy helyem volt, de igen, végül is jó volt. Majd jó utat kívánt, és elköszönt.”

Vettel számára egyébként kiválóan alakult a múlt hétvégi Kanadai Nagydíj, hiszen a pole-ból indulva győzni tudott, jelenleg pedig élen áll a világbajnoki pontversenyben.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!