Verstappen vs. Ocon

Turistának nézték Vettelt a rendőrök Kanadában

Fotó: Scuderia Ferrari

Vicces szituációba keveredett Sebastian Vettel még néhány éve, Kanadában – a Ferrari versenyzőjét rendőrök állították meg, a vicces történetet pedig megosztotta hétvégén a Sky Sports F1 riporterével, Ted Kravitzcal.

Könnyen elképzelhető, hogy utcai ruhában, utcai autóval sokan nem ismernék fel a Forma-1-es versenyzőket, ha összefutnának velük valahol.

Ez történt egy rendőrrel is Kanadában, aki még pár éve igazoltatta Vettelt, és egyáltalán nem ismerte fel a négyszeres világbajnokot – a német pilóta azonban ezt is humorral kezelte, és nem fedte fel kilétét.

„Találkoztam egy rendőrrel, és megkérdezte, hogy mi járatban vagyok Kanadában. Mondtam, hogy a Forma-1-es versenyhétvégére jöttem” – kezdett a mesélésbe Vettel.

„Erre megkérdezte, hogy láttam-e a futamot. Válaszoltam, hogy igen. Ő: És, jó helyetek volt? Mondtam, hogy igazából technikailag csak egy helyem volt, de igen, végül is jó volt. Majd jó utat kívánt, és elköszönt.”

Vettel számára egyébként kiválóan alakult a múlt hétvégi Kanadai Nagydíj, hiszen a pole-ból indulva győzni tudott, jelenleg pedig élen áll a világbajnoki pontversenyben.

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

F1-es teszt: Vettel a leggyorsabb délelőtt

Hétfőn megkezdték a tesztelést a Forma-1 csapatai Barcelonában – a Ferrari számára jól indult a nap, Kimi Räikkönen azonban az Alfa Romeóval már pár perc után a sóderágyba csúszott.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Friss hírek