Új fejlesztéseiben bízik a Mercedes - F1VILÁG.HU

Új fejlesztéseiben bízik a Mercedes

HIRDETÉS

Nem volt problémamentes a négynapos jerezi tesztsorozat, ezzel együtt elégedett az elvégzett munkával a Mercedes GP alakulata.


Nem volt problémamentes a négynapos jerezi tesztsorozat, ezzel együtt elégedett az elvégzett munkával a Mercedes GP alakulata.

A csapat német versenyzője, Nico Rosberg a hetedik pozícióban végzett a zárónapon, és mindössze 45 kört tudott megtenni Dél-Spanyolországban.

A német versenyző ezzel együtt magabiztosan várja a téli felkészülés második felét, hiszen bízik abban, hogy az új fejlesztések a várt eredményt hozzák.

„Minden megtett körből hasznot húzunk a téli teszteken, a vasárnap elvégzett munka pedig jó volt, habár sajnálom, hogy sokáig kényszerűen kellett a bokszban maradnom” – mondta Rosberg.

„Folyamatosan tanulunk és nagyon kemény munka áll előttünk, de magabiztos vagyok, hiszen bízom abban, hogy a fejlesztések, melyeken dolgozunk, segítenek majd a továbblépésben.”

A csapatot irányító Ross Brawn hozzátette, mind Rosberg, mind csapattársa, Michael Schumacher egyre magabiztosabbnak érzi magát az MGP W02-es versenygépnek, melynek kezdeti gyermekbetegségeit folyamatosan orvosolják a tesztek során.

„A négynapos jerezi teszt nagyon hasznos volt a csapat számára, habár nem volt hiány kihívásokban” – nyilatkozta a szakember vasárnap este.

„A második és harmadik napon jó volt a megbízhatóság, minek köszönhetően sok kört meg tudtunk tenni, viszont voltak problémák, melyeket sikerült megoldanunk, így maximalizálni tudjuk a pályán eltöltött időt a következő két tesztsorozat alkalmával.”

„Michael és Nico is egyre kényelmesebben érzi magát az autóban és továbbra is a megbízhatóság az elsődleges számunkra, valamint az, hogy jobban megértsük az abroncsokat és a kinetikus energiaz-visszanyerő rendszert.”

Hirdetés

„Ezzel párhuzamosan pedig folyamatosan dolgozunk a fejlesztéseken.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!