Új kerékcsere-rekordot állított fel a Williams - F1VILÁG.HU

Új kerékcsere-rekordot állított fel a Williams

HIRDETÉS

Új rekordot állított fel a múlt hétvégi Európa Nagydíjon a Williams Forma-1-es csapata.


Új rekordot állított fel a múlt hétvégi Európa Nagydíjon a Williams Forma-1-es csapata.

A grove-i gárda a Formula One Management mérései szerint 1,92 másodperc alatt cserélte le Felipe Massa versenyautójának abroncsait, ezzel beállította a Red Bull Racing 2013-as rekordját.

A Williams analízisei mindazonáltal azt mutatják, a csapat szerelői valamivel gyorsabbak is voltak ennél, a kerékcserét egészen pontosan 1,89 másodperc alatt abszolválták, ami új rekordnak számít az F1-ben.

„Tavaly nem voltunk ott a legjobbak között a kerékcseréket illetően, mert a megállás fázisában problémáink voltak, beleértve a kerékanyag leszedését is, ami általában túlmelegedett a pályán” – mondta Felipe Massa.

„A téli hónapokban a csapat rengeteget invesztált úgy a berendezésekbe, mint a csapat felkészítésébe. Az eredmény pedig ez a kivételes teljesítmény. És úgy hisszük, tudunk még gyorsulni, a csapat még mindig azon dolgozik, hogy javítsunk.”

MI OTT LESZÜNK AZ OSZTRÁK NAGYDÍJON IS – NE MARADJON LE SEMMIRŐL!

Az F1Világ.hu csapata jelen lesz a jövő hétvégi Osztrák Nagydíjon is! Exkluzív információkért látogassa meg az F1Világ Facebook-oldalát, vagy kövesse kollégánkat, Godina Zsoltot a közösségi oldalon!

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!