Új motorral támad a Ferrari Bakuban - F1VILÁG.HU

Új motorral támad a Ferrari Bakuban

HIRDETÉS
GP CANADA F1/2017

Egy új fejlesztésű motorral támad a hétvégi Azerbajdzsáni Nagydíjon a Ferrari Forma-1-es csapata.

Azok után, hogy az olasz istálló dominált Monacóban, a Mercedes csapata a legutóbbi versenyen, Kanadában egy kettős győzelemmel vágott vissza.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Ferrari mindent megtesz azért, hogy javítson teljesítményén, így Bakuban egy továbbfejlesztett motorral küldi pályára versenyzőit.

A Ferrari idei autója egyébként eddig minden típusú pályán versenyképesnek mutatkozott, miközben a Mercedesnek bőven voltak gondjai – főleg az abroncsok miatt.

„A Mercedesnek bizonyítania kell, hogy a gumik felmelegítését most már kontroll alatt tartják” – mondta a korábbi F1-es versenyző, Marc Surer.

„Baku olyan, mint Monaco, csak jóval gyorsabb – bár nem gondolom, hogy a gumikkal különnösebb gondok lesznek ezen a hétvégén. Az erős motor előnyt jelent majd a hosszú egyenesek miatt, úgyhogy a Red Bullt elkezdhetjük sajnálni…”

„A Ferrari minden pályán gyors, és képesek mindig jól felmelegíteni a gumikat. Szóval úgy hiszem, a Ferrarinak nagyon jó esélyei lesznek a visszavágásra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!