Új szimulátorral erősít a Renault – F1VILÁG.HU

Új szimulátorral erősít a Renault

HIRDETÉS

Az enstone-i gyár korszerűsítésének részeként egy vadonatúj szimulátorba ruház be hamarosan a Renault forma-1-es alakulata.


Az enstone-i gyár korszerűsítésének részeként egy vadonatúj szimulátorba ruház be hamarosan a Renault forma-1-es alakulata.

Az idén már brit színekben versenyző alakulat a szimulátorok tekintetében meglehetősen nagy lemaradásban van az élcsapatokkal – így a McLarennel, a Red Bull Racinggel és a Ferrarival – szemben, akik jelentős pénzösszegeket költöttek az elmúlt években erre a területre.

Most azonban a Renault tulajdonosai megállapodtak abban, hogy finanszírozzák egy vadonatúj szerkezet költségeit, amelytől komoly fejlődést várnak.

A csapat emellett nemrégiben befejezte szélcsatornájának további fejlesztéseit, melynek hála a létesítmény jóval nagyobbá és korszerűbbé vált.

A Renault csapatfőnöke, Eric Boullier az Autosport című brit szaklapnak nyilatkozva elmondta, nem igazak azok a híresztelések, melyek a Monacói Nagydíj hétvégéjén ütötték fel a fejüket, és melyek szerint a gárda nem tudja fizetni elmaradt számláit.

„Mint minden üzletnek, nekünk is van némi hitelünk a saját beruházásainkra, de a Renault-nak semmiféle adóssága nincs 2011-re” – öntött tiszta vizet a pohárba a szakember.

„Van egy több évre szóló megállapodásunk és egy speciális megállapodás köztünk, illetve a Renault között, mint például, hogy mikor fizetjük vissza a hiteleket. Vannak folyamatban lévő hitelkifizetések a jövőt tekintve, de ezek kizárólag a jövőre vonatkoznak – nem az idei esztendőre. Egyáltalán nincsenek ilyen problémáink. Minden rendben van, tökéletesen rendben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!