Megosztás:

Újabb információk Vettel múlt heti balesetéről

Vettel múlt csütörtökön balesetezett Fioranóban.
Vettel múlt csütörtökön balesetezett Fioranóban. © Red Bull

Újabb információkat közölt Sebastian Vettel múlt heti, fioranói balesetéről Paul Hembery, a Pirelli motorsport-igazgatója.

A német versenyző a Pirelli kétnapos gumitesztjén vett részt csapata 2015-ös autójával, ám a csütörtöki nyitónapon a vizes pályán megcsúszott és a falnak csapódott.

Vettel kisebb zúzódásokkal megúszta a balesetet, autója azonban csúnyán összetört, így a Pirelli pénteken nem is tudta folytatni gumitesztjét.

Paul Hembery, a Pirelli motorsport-főnöke a német RTL televíziónak új információkkal szolgált a történtekkel kapcsolatban.

„Nagyon hideg volt aznap, rendkívül szokatlanok voltak a körülmények” – fogalmazott az olasz szakember. „Ez nagyon nehézzé és kényessé tette a tesztnapunkat. Mindössze 4°C volt, ami nem megszokott.”

„Ilyen körülmények között felmelegíteni a gumikat igazán problémás, ezen keményen kell dolgoznunk az egész idény során.”

Vettel balesete egy amatőr felvételen:

Here how #Vettel crashed today during Pirelli's wet tyres test at Fiorano. #F1 #Ferrari #P300@Passionea300 @radio5punto9 pic.twitter.com/yrhtoTkhQc— Andrea Ettori (@AndreaEttori) 2017. február 9.

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Brit sajtóértesülések szerint kihagyja az első előszezoni tesztet Pascal Wehrlein – a Sauber...

Hozzászólások

( komment)