Megosztás:

Újabb problémás nap Vettelnél

Vettel csupán 9 kört tett meg a második szabadedzésen.
Vettel csupán 9 kört tett meg a második szabadedzésen. © Scuderia Ferrari

Sebastian Vettel, a Ferrari pilótája problémákkal küszködött a második szabadedzésen, ám bízik benne, hogy szombatra meg tudják oldani őket.

Vettel csupán 9 kört teljesített az austini versenypályán délután, miután kicsúszott, és a bokszba hajtott. A csapat ezt követően dolgozni kezdett autóján, ám úgy tűnt, a szabadedzés alatt nem sikerült megoldaniuk a gondokat.

A német pilóta a második tréninget végül a harmadik helyen zárta, fél másodperccel maradt el az élen álló Lewis Hamiltontól.

„Pénteken mindig annyit kell köröznünk, amennyit csak tudunk. Ez számomra ma nem sikerült, de Kiminek igen, szóval abból sokat tanulhatunk majd” – mondta Vettel. „Biztosra kell mennünk, hogy az autó holnap rendben lesz, és problémák nélkül tudunk majd körözni – így gyorsnak kell lennünk majd.”

„Fontos, hogy ezen a pályán jó ritmust kapjunk el. Idén kicsit hepehupásabb, lehet, hogy a talaj túlságosan laza” – viccelődött a német.

„Fontos az is, hogy kényelmesen érezzem magam az autóban. Ma hiányoztak a kilométerek, de remélem, holnap pótolni tudjuk őket, és akkor jobb lesz.

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

A Mercedes háromszoros világbajnoka, Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Forma-1-es Amerikai...

Hozzászólások

( komment)