Megosztás:

Újabb támadás: Ezúttal a Pirelli kisbusza volt a célpont

A Pirelli marad tesztelni Brazíliában, azonban a helyzet nyugtalanító.
A Pirelli marad tesztelni Brazíliában, azonban a helyzet nyugtalanító. © Pirelli

Alig 48 órával a Mercedes esetét követően a Pirelli személyzetét is megtámadták Brazíliában – szerencsére ezúttal is mindenki sértetlenül megúszta.

Pénteken a Mercedes kisbuszát érte támadás, autójukat megállították, egyikőjük fejéhez fegyvert szegeztek, ezek után pedig értékeiket elvették. Szerencsére megúszták az esetet, azonban a paddock számos tagja felszólalt, hogy ennek nem szabadna megtörténnie, és változtatásokra van szükség.

Annak ellenére, hogy a szervezők és a rendőrség megerősített biztonságot ígért a hétvége további részére, a Pirelli személyzetét vasárnap a Brazil Nagydíj versenyét követően megtámadták.

A bűnözők megpróbálták a szerelőket szállító kisbuszt megállítani, de a gyártó csapatának szerencsére sikerült elmenekülnie, így sérülés nélkül úszták meg, valamint értékeiket sem tudták ellopni.

Az eset nyugtalanságra ad okot, mivel a rendőrség megerősített biztonságot ígért, így minden bizonnyal további kérdések merülnek fel a szervezők felé.

A Pirelli gumitesztjét Interlagosban tartja a héten, amelyen a McLaren vesz majd részt, így az ezzel kapcsolatos biztonsági intézkedések még tárgyalás alatt vannak.

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Nem sikerült győzelemre váltania a rajtelsőséget Brazíliában a Mercedes finn versenyzőjének,...

Hozzászólások

( komment)