Változhat a Ferrari autóinak külseje az évadnyitóra - F1VILÁG.HU

Változhat a Ferrari autóinak külseje az évadnyitóra

HIRDETÉS
Nem kerülnek fel a Mission Winnow logói a Ferrari Forma-1-es csapatának versenyautóira Melbourne-ben.
Fotó: Scuderia Ferrari

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által nemrég közzétett nevezési listából már kiderült, hogy a patinás olasz istálló nevet változtatott a bajnoki rajt előtt két héttel, és nem a tervezett Mission Winnow Scuderia Ferrari, hanem egyszerűen csak Scuderia Ferrari néven vesz részt a 2019-es F1-es küzdelmekben.

Mindez azért történt, mert nemrég aggályok merültek fel a Mission Winnow márka megjelentetésével kapcsolatban, hiszen az a Philip Morris nevű dohánygyártó vállalat kampányát népszerűsíti, mely egyébként a füstmentes technológiákra helyezi a hangsúlyt.

Ausztráliában az egészségügyi szervezetek mégis fenntartásokkal kezelik a kampány megjelenítését, és az Európai Unió is vizsgálódik ezzel kapcsolatban.

A Motorsport.com című lap olasz kiadása mai cikkében arról ír, emiatt a Ferrari autóiról, öltözékeiről, sisakjairól, és minden egyes felszereléséről lekerül a Mission Winnow logója a jövő hétvégi Ausztrál Nagydíjra.

A csapatruházat esetében a Ferrari munkatársai a tavalyi évben használtakat kapják meg a melbourne-i idénynyitóra.

Az egyelőre nem tisztázott, hogy a versenyautó külseje mennyiben változik majd meg a döntés következtében, bár tény, hogy a fekete szín főleg a Mission Winnow miatt lett hangsúlyosabb az SF90-es modelleken.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!