Vége a meghallgatásnak, nem nyilatkoznak a Ferrarinál

Fotó: Scuderia Ferrari
GP CINA F1/2019 - SHANGHAI 12/04/2019 credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel
Mintegy fél órán át tartott a Ferrari Forma-1-es csapatának meghallgatása a versenybírói szobában – az olasz istálló Sebastian Vettel montreali büntetésének felülvizsgálatát kérte.

Vettel 5 másodperces időbüntetése miatt elveszítette a kanadai győzelmet, a Ferrari azonban felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) felé, mert úgy ítélte meg, olyan „fajsúlyos bizonyítékokkal” tud szolgálni, melyek a döntés meghozatalakor nem álltak a versenybírók rendelkezésére.

A Ferrari Forma-1-es csapatát Laurent Mekies sportigazgató képviselte a péntek délután 14:15-től megtartott meghallgatáson, ahol Emanuele Pirro, Gerd Ennser és Mathieu Remmerie versenybírók személyesen vettek részt, Mike Kaerne helyi steward pedig videókapcsolatban volt elérhető.

A meghallgatás alig 10 perccel a második szabadedzés kezdete előtt ért véget, Laurent Mekies, a Ferrari sportigazgatója annyit mondott az összegyűlt újságíróknak, hogy nem nyilatkoznak a mai napon az üggyel kapcsolatban, hogy az FIA kommunikálhassa a döntést – bármi legyen is az.

Amint megszületik a döntés a Vettel-üggyel kapcsolatban, természetesen beszámolunk róla az F1VILÁG.HU-n, így érdemes folyamatosan visszalátogatni weboldalunkra!

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!