Vegyes érzések a McLarennél - F1VILÁG.HU

Vegyes érzések a McLarennél

HIRDETÉS

Vegyes érzésekkel nyilatkozott a Kanadai Nagydíj pénteki edzésnapját követően a McLaren csapatfőnöke, Martin Whitmarsh.


Vegyes érzésekkel nyilatkozott a Kanadai Nagydíj pénteki edzésnapját követően a McLaren csapatfőnöke, Martin Whitmarsh.

A szakember elárulta, nagyon örül annak, hogy versenyzőjük, Lewis Hamilton mindkét tréningen a legjobbnak bizonyult, ám természetesen kiábrándító, hogy Jenson Buttont technikai probléma hátráltatta.

„Azt gondolom, igazán eredeti tempónk volt, a hosszú etapok jók voltak, és Lewis is” – mondta Whitmarsh.

„Nyilván Jenson helyzete teljesen más volt, és valóban egy kicsit kiábrándító. Csalódást okoztunk neki azzal, hogy nem tudott elég gyorsan kigurulni a pályára. Lewis számára viszont kiválóan indult a hétvége, és úgy érzi, van még tempó az autóban. A hosszú etapok nagyon jók voltak, és rövid stintek során is versenyképesek voltunk.”

„A körülmények változhatnak, de minden okuk megvan arra, hogy pozitívak legyünk, és arra számítsunk, hogy versenyképesek leszünk a futamon.”

Bár a második szabadedzésen csupán 20 percig tudott körözni Button, Whitmarsh szerint a brit pilótának így is jó hétvégéje lehet.

„Holnap egy tisztességes autót adunk neki, és a harmadik szabadedzésen lehetőséget kap arra, hogy felkészüljön a hétvégére. Jenson briliáns versenyzésre képes, ahogy azt láthattuk tavaly, csak olyan autót kell adnunk alá, amivel ezt megmutathatja.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!