Vergne az élen a második tesztnap délelőttjén - F1VILÁG.HU

Vergne az élen a második tesztnap délelőttjén

HIRDETÉS

Szerdán tovább folytatták az ifjú versenyzőkkel tegnap megkezdett munkát a Forma-1 csapatai Abu Dhabiban.


Szerdán tovább folytatták az ifjú versenyzőkkel tegnap megkezdett munkát a Forma-1 csapatai Abu Dhabiban.

A második tesztnap délelőttjén is a red bullos Jean-Eric Vergne volt a leggyorsabb, habár 17 kör után kényszerpihenőre vonult, miután az osztrák istálló szenzorproblémákkal találta szemben magát.

A francia tehetség 1:40.188-es köridővel mehetett ebédszünetre, közel 7 tizedmásodperccel vezet a ferraris Jules Bianchi előtt.

A harmadik pozícióban egyelőre a williamses Valtteri Bottas áll, aki a McLaren tesztversenyzőjét, Gary Paffettet előzi meg. Utóbbi versenyzőnek nem volt problémamentes délelőttje, lerobbant autója miatt egyszer piros zászlóval meg is kellett szakítani a gyakorlást.

Az ebédszünet előtt a sauberes Esteban Gutierrez áll az ötödik helyen, míg a hatodikon a mercedeses Sam Bird.

A Team Lotus színeiben ezúttal Luiz Razia gurult pályára, míg a Lotus Renault GP alakulatát Kevin Korjus erősíti. A Toro Rosso autóját ezúttal Kevin Ceccon, míg a Force Indiáét Johnny Cecotto Jr vezeti.

Jan Charouz ma fél napot eltölthetett a Hispania versenygépével, holnap azonban már a Renault színeiben tesztelhet, hiszen egy teljes napig róhatja a köröket az R31-es konstrukcióval. Végül a tizenegyedik helyen zárt, megelőzve a virgines Charles Picet, aki mindössze 21 kört tudott megtenni délelőtt, miután a gárda kénytelen volt kicserélni a motor egyik alkatrészét, ami miatt a teljes padlólemezt el kellett távolítani.

A tesztnap részletes összefoglalójával délután jelentkezünk majd.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!