Versenyképes a Renault Szingapúrban - F1VILÁG.HU

Versenyképes a Renault Szingapúrban

HIRDETÉS
A nagyszerűen sikerült monzai hétvége után a Renault istálló úgy érkezett Szingapúrba, hogy az utcai pálya kevésbé fog kedvezni számukra. Egyelőre azonban elég pozitív az összkép, noha a két pilóta teljesen ellentétesen érzi a sebességet: Nico Hülkenberg az egykörös, míg Daniel Ricciardo a versenytempót érzi erősnek.
Nico Hülkenberg (GER) Renault F1 Team RS19.
Singapore Grand Prix, Friday 20th September 2019. Marina Bay Street Circuit, Singapore.

Visszatérésük óta a legjobb eredményüket érték el a franciák az Olasz Nagydíjon, hiszen a negyedik, illetve ötödik pozíciókban értek célba a fekete-sárga festésű autók. Az előzetes várakozásokkal ellentétben a Marina-öbölben sem mennek egyelőre rosszul. Hülkenberg délután a 8. helyen zárt.

Mindig trükkös Szingapúrban versenyezni, mivel ez egy szűk pálya és a páratartalom is magas. Otthon éreztem magam a rövid etapokon, de a hosszabb távú próbálkozások már kihívás elé állítottak a mai napon, s emiatt egy kicsit szenvedtem a második szabadedzésen. Az biztos, hogy nagyon szoros lesz a küzdelem, de versenyképes az autónk ahhoz, hogy a pontokért harcoljunk” – mondta a német.

Ricciardo ugyan kicsúszott a legjobb tízből (12. lett délután), de az ausztrál inkább a versenybeállításokra gyúrt, egykörös tempóján viszont még bőven javítana.

A mai nap rendben volt. Kell még egy kis tempót találnom a rövid etapokon, de nem igazán aggódom emiatt, tudom, hogy könnyedén megtaláljuk majd azt a kevés tempót.” – foglalta össze röviden az érzéseit az ausztrál.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!