Verstappen 2018-ban már vb-címért harcolna - F1VILÁG.HU

Verstappen 2018-ban már vb-címért harcolna

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

A Red Bull ifjú versenyzője, Max Verstappen reméli, 2018-ban már az első versenytől kezdve harcban lehetnek a Mercedesszel és a Ferrarival.

Az osztrák istálló pazar formát mutatott a közelmúltban, ám miután az évad első felében nem tudott lépést tartani riválisaival, a világbajnoki küzdelembe nem szólhatott bele.

Max Verstappen a minap egy interjúban arról beszélt, bár nehéz konkrét célokról beszélni, reméli, 2018-ban ütőképes csomaggal állnak elő ők, illetve motorpartnerük, a Renault is.

„Nehéz megmondani, mire számíthatunk” – mondta a holland tehetség.

„Azt mondják, pozitívnak tűnik a helyzet, azt azonban nem lehet tudni, mit csinálnak a riválisok. De remélem, hogy már kezdettől fogva harcban leszünk, és nem kell újra felzárkóznunk.”

„Ami a motort illeti, ezen a területen is fejlődnünk kell, szóval kíváncsi vagyok, mit kapunk.”

Verstappen hozzátette, annak viszont egyáltalán nem örül, hogy 2018-tól kötelező lesz felszerelni az autókat a ’Halo’ névre keresztelt fejvédővel.

„Egyáltalán nem tetszik. És nem is várom, hogy ezzel vezessek. Egyszerűen nem illik egy F1-es autóhoz.”

Az ifjú versenyző nemrég 2020 végéig szerződést hosszabbított a Red Bull-lal – elmondása szerint nagyon bízik abban, hogy a Milton Keynes-i istállóval világbajnok lehet.

Hirdetés

„Hiszek ebben a csapatban, és szerintem az autóink ott vannak a legerősebbek között. Az egész csomagnak össze kell most állnia – arra várunk, hogy ez megtörténjen.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!