Verstappen a bajnoki címért harcolna jövőre - F1VILÁG.HU

Verstappen a bajnoki címért harcolna jövőre

HIRDETÉS

A Red Bull ifjú versenyzője, Max Verstappen úgy érzi, készen áll arra, hogy 2017-ben már a világbajnoki címért szálljon harcba.


A Red Bull ifjú versenyzője, Max Verstappen úgy érzi, készen áll arra, hogy 2017-ben már a világbajnoki címért szálljon harcba.

A holland versenyző a Spanyol Nagydíjtól kezdődően erősíti a korábban sorozatban négy világbajnoki címet nyerő istállót, és rögtön első versenyén győzelemmel ajándékozta meg a Red Bullt.

Bár azóta többször dobogóra állt, voltak hullámvölgyei, és számos vitás esetbe belekeveredett.

Miután 2017-re jelentősen változnak a Forma-1 szabályai, a Red Bullnál azt remélik, harcba tudnak majd szállni a Mercedesszel a bajnoki címért.

Verstappen pedig azt mondja, ha a Milton Keynes-i alakulat kellőképp erős autóval áll elő, ő is készen áll arra, hogy a legjobbakkal csatázzon.

„Hogyne, abszolút, hiszen az ember beállítottsága teljesen megváltozik, ha bajnokesélyes autót kap” – mondta Verstappen a Motorsport.com című internetes lap brit kiadásának.

„Ha van egy ilyen autód, nem kell mindig 105 százalékot nyújtanod. Egy kicsit visszább lehet venni, megelégedhetsz egy második hellyel is ahelyett, hogy az elsőre hajtanál. Persze tudom, hogy az ember mindig a lehető legjobb eredményre törekszik, hiszen így van a legtöbb esélye a győzelemre. De néha rosszul is elsülhet, és talán azt gondolják, túl agresszív vagy.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!