Verstappen: A Mercedes kicsivel előttünk lesz - F1VILÁG.HU

Verstappen: A Mercedes kicsivel előttünk lesz

HIRDETÉS
Max Verstappen, a Red Bull pilótája arra számít, hogy szoros hétvége lesz a Hungaroringen, azonban úgy gondolja, a Mercedest nehéz lesz legyőzni.
BUDAPEST, HUNGARY - AUGUST 02: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB15 on track during practice for the F1 Grand Prix of Hungary at Hungaroring on August 02, 2019 in Budapest, Hungary. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-214V2DCFS1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Verstappen az első szabadedzésen sokat csúszkált a Red Bull-lal, aminek oka az volt, hogy számos beállítást kipróbáltak a versenygépen, a végeredménnyel azonban elégedett, hiszen úgy érzi, sikerült előrelépéseket tenniük a délelőtti tréninghez képest. 

„Kipróbáltunk néhány dolgot az autón, végül boldog voltam a dolgok alakulásával az első szabadedzésen” – nyilatkozta Verstappen. „Teszteltünk néhány olyan dolgot is, amivel nem voltam elégedett: az autó eleje jól viselkedett, a hátulja viszont csúszkált.”

„Úgy gondolom, fontos, hogy teszteljünk ilyenkor, mert a második edzésen aztán újra rendben volt az egyensúly, és versenyképesnek tűntünk.”

A holland pilóta szerint a Hungaroringen a Mercedes ismét az élre tör majd, viszont a szombati időjárás megkavarhatja a dolgokat – az előrejelzés szerint eshet az eső, vasárnapra azonban száraz időt jósolnak. 

„Még mindig arra számítunk, hogy a Mercedes egy kicsit előttünk lesz, de úgy gondolom, holnap érdekes napunk lesz. Nehéz mondani bármit is, de szerintem elég szoros lesz” – mondta. 

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!