Verstappen a Mercedesnél? Reagált a versenyző apja!

Fotó: Red Bull Racing
Fotó: Red Bull Racing
Max Verstappen édesapja, Jos Verstappen cáfolja azokat a sajtóhíreket, melyek szerint egyeztetéseket folytatnak a Mercedes Forma-1-es csapatával.

A Red Bull tanácsadója, Dr. Helmut Marko nyilatkozta azt a minap, a Mercedes főnöke, Toto Wolff rendszeresen telefonhívásokkal bombázza az ifjú holland pilótát, német lapértesülések szerint pedig Verstappen akár már 2020-ban a német istálló pilótája lehet, szerződésében ugyanis van egy záradék, mely lehetővé teszi, hogy jelenlegi csapata nem megfelelő teljesítménye esetén távozzon.

Jos Verstappen, Max Verstappen édesapja viszont „nonszensznek” nevezte azt, hogy Wolff próbálja meggyőzni őket, és telefonon keresi őket.

„Toto soha nem hívja Maxet” – mondta a volt F1-es pilóta a De Telegraaf című holland lapnak.

„Még csak azt sem gondolom, hogy megvan a telefonszáma. Alkalomadtán beszélek Totóval, de ebben nincs semmi.”

Az idősebb Verstappen hozzátette, nem igazok azok a pletykák sem, melyek szerint fia el akarja hagyni a Red Bull csapatát.


„Nagyon elégedettek vagyunk a Red Bull-lal, illetve a Hondával való együttműködéssel. Közösen dolgozunk azért, hogy valóra váltsunk egy álmot.”

 

Kapcsolódó cikkek

Kukába a papírformával, jön az Azeri Nagydíj!

Hétvégén következik az Azeri Nagydíj, amely mindenben ellentmond az F1-es városi pályákkal szemben felállított hiedelmeknek: eddig csak izgalmakat, előzéseket és fordulatokat láthattunk Bakuban!

Verstappen a szezon felénél már győzni akar

A Red Bull versenyzője, Max Verstappen azt reméli, az idei szezon felénél már képesek lehetnek arra, hogy a győzelmekért harcoljanak a Mercedes és a Ferrari ellen.

Friss hírek