Verstappen: Az időmérőn a Mercedes lesz a favorit

Fotó: Red Bull Racing
MONTREAL, QC - JUNE 08: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing prepares to drive in the garage during practice for the Canadian Formula One Grand Prix at Circuit Gilles Villeneuve on June 8, 2018 in Montreal, Canada. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Annak ellenére, hogy pénteken mindkét szabadedzést megnyerte, Max Verstappen úgy gondolja, az F1-es Kanadai Nagydíj időmérőjén mégsem a Red Bull lesz a legnagyobb esélyes.

Verstappen pénteken az első és a második gyakorláson is az első helyen végzett, azonban biztos benne, hogy a Mercedes teljesítménye szombaton és vasárnap sokkal jobb lesz annál, mint amit ma mutattak – ahogyan az lenni szokott a versenyhétvégéken.

Ennek ellenére a holland a saját teljesítményükkel elégedett, bár az egyenesben tapasztalt tempón még alakítana a fiatal pilóta.

„Ez egy jó nap volt” – nyilatkozta Verstappen.

„Jól működik az autó, bár az egyenesekben a végsebesség tekintetében vannak még hiányosságok. A Mercedes nagyon gyorsnak tűnt ma, de mi sem vagyunk messze.”

„Az első beállítás annyira jól sikerült, hogy nem is kellett változtatnunk rajta. A hosszú etapokon azonos szinten állunk a Mercedesszel, de mindenki tudja, hogy ők szombaton és vasárnap feltekerik a teljesítményt. Ezért szerintem a Mercedes lesz az időmérőn a favorit.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!