Verstappen: Nem kell egymás ellen uszítani minket

Fotó: Red Bull Racing
SPIELBERG, AUSTRIA - JUNE 28: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing and Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing talk to the media during previews ahead of the Formula One Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on June 28, 2018 in Spielberg, Austria. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nem volt hajlandó részletesen válaszolni az újságírói kérdésre, mi okozta a konfliktust az időmérő edzésen Daniel Ricciardo és közte.

Először Ricciardo, majd Verstappen tartott sajtótájékoztatót az időmérő edzésen, ahol az ausztrál versenyző elmondta, már érti, miért nem adott neki szélárnyékot csapattársa az időmérő edzés harmadik szakaszában.

Ezt követően megérkezett Verstappen is, akit szintén megkérdeztek a történtekről, ő azonban nem akart belefolyni a témába, és úgy gondolja, ezekkel a kérdésekkel csak feszültséget akarnak kelteni közöttük.

„Azt hiszem, ő már elég jól elmagyarázta a dolgokat. Megpróbáltok egymás ellen uszítani minket, de ennek nincs értelme” – mondta a holland pilóta.

„Azt hiszem, elég világos. Az előző hétvégén én voltam elöl, azelőtt ő volt elöl, ezt így csináljuk. Ragaszkodtam a tervekhez, mert azt hittem, azért mondják, hogy előzzem meg, mert lassú volt. Csak a gumik miatt… Szerintem elég világos. Srácok, Daniel már elmagyarázta.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!