Verstappen elnézést kért a braziloktól - F1VILÁG.HU

Verstappen elnézést kért a braziloktól

HIRDETÉS
Bahrain Grand Prix Preparations

Nem akarta megbántani a brazil rajongókat, ezért elnézést kér tőlük a Red Bull ifjú versenyzője, Max Verstappen.

A holland versenyző a Bahreini Nagydíj időmérő edzése után volt dühös Felipe Massára, amiért a brazil versenyző akadályozta őt. Később újságírói kérdésre azt mondta, nem akar beszélni versenytársával, „mert ő brazil, szóval nincs mit megbeszélniük”.

Verstappen nyilatkozata kiverte a biztosítékot Brazíliában, Massa pedig el is beszélgetett a hollanddal.

„Mondtam neki, ’válogasd meg a szavaid, mert az év végén lesz a Brazil Nagydíj, és ott is versenyezned kell! Szóval vigyázz, mit mondasz!’” – fogalmazott Massa. „Nem kétséges, hogy nem volt helyénvaló a brazilokat emlegetnie, miközben azt sem tudja, miket beszél.”

Verstappen a történtek után elnézést kért a braziloktól.

„Úgy érzem, tisztáznom kell a hétvégi időmérő után tett megjegyzésemet” – írta közösségi oldalán a holland.

„Szenvedélyes versenyző vagyok, nagyon csalódott voltam az utolsó etapom miatt, és egy érzelemdús reakciót adtam, amit kiragadtak a kontextusából. Eszem ágában sem volt inzultálni a brazil embereket, akiket nagyon tisztelek, és akik mindig nagyon jók voltak hozzám, amikor ellátogattam az országukba.”

„Pályafutásom egyik fénypontja a tavalyi Brazil Nagydíj volt, és főleg azért is volt különleges, mert ez az ország olyan nagyszerű versenyzőket adott a világnak, mint Senna, Fittipaldi, vagy Piquet.”

„Szeretnék elnézést kérni minden braziltól, aki úgy érezte, megbántottam. Alig várom már, hogy a hazátokban versenyezzek.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!